GAK-GAK! Vänsterpartiet ønsker at modtage flere flygtninge: “Det er klart, at vi kan gøre det”

Malin Björk
EURANET Citizen's corner - Radio debate

Det svenske parti, Vänsterpartiet, ønsker at modtage flere flygtninge, forklarer partiets spidskandidat til EU-valget, Malin Björk, til det svenske nyhedsprogram, TV4 Nyhetsmorgon. Endvidere ønsker hun at “redde” planeten fra kuldioxid.

Vänsterpartiet ønsker at modtage endnu flere flygtninge, lyder det i TV4 Nyhetsmorgen.

Og det er noget, som Europa utvivlsomt kan, ifølge partiets EU-medlem Malin Björk.

“Vi ved ikke hvornår der opstår krige og konflikter. Vi har underskrevet internationale konventioner. Det er klart, at verdens rigeste kontinent kan klare det. Merkel havde ret. Det er racister, der har forsøgt at ændre billedet af, hvad Europa kan håndtere. Jeg har meget større tiltro til både Europa og Sverige end som så”, siger hun i TV4. Det fremgår af det svenske online medie Fria Tider.

Ifølge Malin Björk bør EU ikke tilpasse sine politikker til personer som Ungarns premierminister Viktor Orbán. Tværtimod er det “flygtninge solidaritet”, der skal råde, siger hun.

Den venstreorienterede politiker forklarer også, at hun ønsker at se et socialistisk Europa, hvor handel og virksomheders overskud er underlagt klimapolitik, menneskerettigheder og “kvinders rettigheder”.

Ifølge Björk har vi 10-12 år til at “redde klimaet”. Det, og kampen mod højreekstremister, er Europas vigtigste opgave, siger hun ifølge Fria Tider.

OBS: DR har fået Facebook til at lukke 24NYTs side. Derfor kan vi ikke selv dele denne artikel. Vi håber, at læserne selv vil dele den fra egne Facebook-profiler.