Gassen går af Biden

Mens illegale indvandrere vælter ind over USA’s grænse, og volden eksploderer i de demokratisk styrede storbyer, taler præsident Biden om corona, og hans parti klager over ”hvidt overherredømme”. Hvor længe vil det mon sælge billetter?

Forleden sad tre kvindelige USA-eksperter på Deadline og konstaterede, at volden tager til i de amerikanske storbyer. Dermed slap de behændigt uden om det faktum, at det især er i demokratisk styrede storbyer, ligesom de heller ikke omtalte nogen forbindelse mellem den stigende kriminalitet og demokratiske politikeres højlydte krav om at beskære politiets bevillinger, åbne grænsen for de mexikanske narkokarteller og behandle forbrydere med fløjshandsker.

I sit budskab til nationen på USA’s uafhængighedsdag den 4. juli koncentrerede præsident Biden sig om kampen mod coronaen, men undgik at fortælle, hvad han vil gøre for at dæmme op for den stigende kriminalitet eller den illegale masseindvandring over USA’s sydgrænse.

Der var ellers nok at tale om. Efter at Biden-administrationer har opgivet tidligere præsident Trumps kontante grænsepolitik, er den illegale indvandring vokset med 700 pct., samtidig med at volden eksploderer i demokratisk ledede byer.

Den 23. juni kunne Breitbart News berette, at antallet of mord er steget med 58 pct. i Atlanta, 533 pct. i Portland og 37 pct. i Philadelphia, som alle har demokratiske borgmestre. I de ligeledes demokratiske byer, New York, Los Angeles og Chicago, er antallet af skudepisoder vokset med henholdsvis 54, 51 og 18 pct.

Alene i sidste weekend var der over 70 skyderier i Chicago, hvis demokratiske borgmester, Lori Lightfoot, er under stigende kritik. Lightfoot forklarer, at 99 pct. af kritikken skyldes, at hun er kvinde og sort og undgår dermed at fortælle, hvad hun vil gøre for at forhindre, at hendes by braser sammen.

Spørgsmålet er, om Biden – eller hvem der nu styrer den demente mand – i længden kan leve med befolkningens negative reaktioner. Sidste lørdag kunne det Trump-hadende Washington Post berette, at blot 33 pct. af amerikanerne bifalder hans indvandringspolitik, og at kun 63 pct. af demokraterne gør det.

Når det gælder Bidens indsats mod kriminalitet, står det ligeså galt til. 38 pct. synes, at han gør det godt, mens 48 pct. mener det modsatte.

Under valgkampen forud for sidste års præsidentvalg sagde Donald Trump ved det ene massemøde efter det andet, at demokraterne er blevet de kriminelles parti – “the party of high crime”. Demokraterne gør nu deres bedste for at bekræfte Trumps karakteristik.

Hvor længe kan demokraterne holde sig ved magten ved at fordømme ”hvidt overherredømme”, udøse deres had til republikanerne og agitere for LBTQ+? Der skal i hvert fald snydes massivt ved næste års midtvejsvalg.