Genkender du denne bil fra skyderiet i Greve?

Efter et skyderi i Gersagerparken i Greve torsdag, har politiet nu brug for borgernes hjælp til oplysninger om et køretøj.

Politiet formoder, at bilen blev brugt af gerningsmanden, og derfor ønsker politiet at høre fra borgere, der har set den.

Bilen blev stjålet i Herlev den 24. juni 2019, og derfor vil politiet gerne høre fra personer, der har set den i perioden 24. juni til og med 27. juni 2019, hvor den blev fundet udbrændt omkring kl. 2330.

”Vi arbejder bl.a. ud fra en teori om, at der er en indbyrdes strid mellem offeret og gerningsmanden. Men vidner så den sølvgrå Audi køre fra området kort efter skyderiet i Greve, og derfor vil vi gerne i kontakt med flere borgere, der har set bilen fra tidspunktet, hvor den blev stjålet, og indtil den blev brændt af i Taastrup torsdag aften kort før midnat,” siger politikommissær Michael Robdrup Andreassen, der er efterforskningsleder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Skyderiet fandt sted den 27. juni omkring kl. 1400, og kl. 1456 indfandt en 27-årig kvæstet mand fra København sig på Hvidovre Hospital med læsioner fra skud. Manden er uden for livsfare.

Personer med oplysninger om sagen kan kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på 46 35 14 48 eller nærmeste politi på 114.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)