Gennemtæsket af udlændinge – her er deres latterlige domme

Fem unge mænd dømt for røveri og grov vold ved Brøndby Strand Station

Retten i Glostrup har her til eftermiddag idømt fem unge mænd mellem 10 måneders og halvandet års fængsel. Samtidig har to fået advarsel om udvisning.

De fem unge mænd, som er mellem 16 og 20 år, var tiltalt for i oktober 2019, at have overfaldet en mand på Brøndby Strand Station. I forbindelse med overfaldet, blev manden udsat for legemesangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter, hvor der blev brugt en knojernlignende genstand, hvilket medførte at manden brækkede næsen og kæben samt fik slået flere tænder løs. Offeret blev filmet under dele af overfaldet og fik røvet mobiltelefon, nøgler samt diverse kreditkort.er

Meningsløst overfald

De fem unge mænd blev dømt i henhold til anklageskriftet og det vækker tilfredshed hos anklagemyndigheden:
”Jeg er tilfreds med at alle tiltalte blev dømt for dette meningsløse overfald. Straffens længde afspejler at dette ikke er en adfærd vi vil acceptere,” siger anklager Mie Vang.
Flere af de unge mænd var samtidig tiltalt for afpresning, indbrud samt våbenlove og lov om euforiserende stoffer. Også her blev der fældet dom.

Alle fem personer blev anholdt i november måned på baggrund af politiets efterforskning, og har siddet varetægtsfængslet indtil dommen blev afsagt i dag. To af de unge mænd ankede med det samme og tre udbad sig betænkningstid.

LÆS OGSÅ:  NU IGEN! Kvinde forsøgt voldtaget af indvandrer

Det er usikkert om alle gerningsmænd er udlændinge, men da der er dømt advarsel to to af dem, må de i sagens natur være udlændinge.