Gennemtæsket og voldtaget – 19-årig varetægtsfængslet

I retten i Kolding blev en 19 årig mand fra Vejle i dag varetægtsfængslet i 4 uger. Manden er sigtet for en voldtægt i forbindelse med grov vold den 19. juli 2018 ca. mellem kl. 04.30 og kl. 05.30 i en lejlighed i Vejle.

Sigtelserne i sagen vedrører vold efter straffelovens § 245, stk. 1 ved bl.a. at have tildelt den forurettede adskillige knytnæveslag i ansigtet og på kroppen, flere gange at have banket forurettedes hoved ned i gulvet samt efterfølgende med begge hænder at have taget kvælertag om forurettedes hals, hvilket medførte, at forurettede ikke kunne trække vejret. Endvidere voldtægt efter straffelovens § 216, stk. 1 ved bl.a. gennem trusler om at slå forurettede ihjel, at have tvunget forurettede til oralsex samt at have voldtaget forurettede analt.

Den sigtede og nu varetægtsfængslede mand nægter sig skyldig. Han kærede ikke fængslingen til landsretten.

Dørene blev lukket efter oplæsning af sigtelsen, hvilket betyder, at der ikke offentligt må refereres fra retsmødet om sagen.

Efterforskningen fortsættes nu under fængslingen, og der er aktuelt ikke yderligere oplysninger til offentligheden om den.

Kommentarer