Grænsehandel med Hammershus

Hammershus bliver fyldt med gode tilbud, når tidligere tiders shoppingture til Sassnitz nu genoptages.

Tidligere tiders shoppingture mellem Rønne og Sassnitz vender tilbage. På alle dage med ture til Sassnitz kan der nu bookes billetter til en tur frem og tilbage med Hammershus. Det bliver en tur med flydende grænsehandel.

Det bliver nu muligt at sejle og shoppe på en tur fra Rønne til Sassnitz. Sejlturen bliver en slags flydende grænsehandel med en række gode tilbud på især øl, vin, parfume og slik.

”Sejlturene giver bornholmerne mulighed for at se og prøve Hammershus og samtidig have en hyggelig dag med mulighed for en rigtig god handel ombord”, fortæller cateringchef hos Bornholmslinjen, Henrik Petersen.

Sejlturene bliver arrangeret som tidligere tiders shoppingture. Imens færgens øvrige passagerer kører fra borde, bliver shopping-gæsterne på færgen under opholdet i havnen i Sassnitz, inden sejlturen går hjem mod Rønne igen.

Sejlturen begynder i Rønne klokken 8.00, og gæsterne vil være tilbage i Rønne klokken 15.15.

Der bliver shoppingture både for gående og for en bil inklusive fem personer. En trailer til de store indkøb kan tages med gratis. Billetterne kan købes både online og på telefon – i første omgang frem til påske. Første tur er allerede lørdag den 2. marts.

Kommentarer