Grisefarvede danskere stemmer på DF

Under valgkampen i 2016 har Hillary Clinton kaldt Donald Trumps støtter for en ”basket of deplorables” – en ynkelig forsamling af modbydelige og umoralske kældermennesker, som er racistiske, mandchauvinistiske, homofobiske, islamofobiske – just name it.

Ligeledes i 2016 har Pia Kjærsgaard i et interview kritiseret Danmarks politiske magtelite for dens foragt for almindelige danskere – dem ude ved kakkelborde, der ønsker at værne om deres land og kultur og bevare det samfund, som det har taget generationer at skabe. Storbyeliten betragter disse danskere som afskyelige og primitive kældermennesker – globaliseringens tabere, der lugter fælt af mangel på penge, uddannelse og fast job.

For nylig stak den arrogante elite sit grimme fjæs frem i DR, hvor en af DR’s politiske analytikere, Christine Cordsen, har beskrevet DF’s vælgere som ”grisefarvede”.

På Jyllands-Postens hjemmeside skrev debattør og landsformand for Dansk Samling, Morten Uhrskov Jensen: ”Når TV’s journalistkaste åbenlyst forhåner, latterliggør og strinter op ad danskerne, får det præcis den effekt, det skal have: Lidt flere danskere forstår for hver gang, hvordan de bliver set ned på af deres egen elite.”

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb