GROTESK! FN-ANSAT ARBEJDER FOR TERRORISTER – DU BETALER HANS LØN

Endnu engang er en sag om FN-ansatte med tilknytning til terrorgrupper dukket op. Det er langt fra første gang, og igen er der tale om medarbejdere fra FN’s UNWRA  (The United Nations Relief and Works Agency), som samtidig er medlem af terrororganisationen, Hamas.

En af disse medlemmer hedder Suhail al-Hindi. Han var indtil sidste uge ansat som skoleinspektør på en UNWRA-skole. Disse skoler er drevet – og betalt for – af FN. Han har dog måtte opgive sin stilling på den FN-betalte skole, efter flere medier har afsløret, at Suhail al-Hindi var blevet valgt til politisk chef i en afdeling af Hamas. Det fremgår af dokumenter fra www.terrorism-info.org.il.

[sociallocker]

Hamas er en terrororganisation, som har adskillige terrorangreb på samvittigheden, herunder selvmordsbomber og andre former for angreb mod civile. Så sent som i sidste uge forsøgte Hamas at smugle sprængstoffer fra Gaza-striben ind i Israel ved at udnytte en kræftpatient, som var på vej til at modtage behandling på et israelsk hospital.

LÆS OGSÅ:  Slog ældre mand med haveflise – Mænd med accent efterlyses

Meget indikerer, at UNWRA er kede af afsløringen. FN-skolens “staff union” har udtalt stor ros til skoleinspektør Suhail al-Hind. I sidste uge gik komplimenterne bl.a. på, at al-Hind har nægtet at inkludere undervisningsmateriale om Holocaust på sin skole.

Alt tyder på, at Suhail al-Hindi ikke er blevet fyret fra sin stilling på FN-skolen. Af dokumenter om sagen fremgår det derimod, at han frivilligt har fratrådt sin stilling, hvilket betyder, at han bibeholder de særlige goder, som UNWRA-ansatte nyder. Heller ikke i følge Suhail al-Hindi selv, er der tale om en fyring. Han skriver i en meddelse d. 22. april, at han er “gået tidligt på pension”.

I februar sendte Danmark 25 mio. danske skattekroner til UNWRA. Disse 25 mio. kroner er dog blot den seneste overførsel. Danmark er blandt top-20 donorer til organisationen. Alene i 2016 sendte en gavmild dansk regering $15 mio. i lommerne på UNWRA. Det svarer til over 100 mio. kroner.

LÆS OGSÅ:  Salget af huse stiger markant – men kun uden for de store byer

Efter beslutningen om at sende yderligere 25 mio. kroner efter UNWRA i februar, kunne man på UNWRAs hjemmeside læse følgende udtalelse fra Minister for udviklingssamarbejde, Ulla Tørnæs (V);  “Jeg er glad for, at Danmark har været i stand til at yde en ekstra indsats til UNWRA’s vigtige arbejde for at forsøge at gøre livet mere tåleligt for palæstina-flygtninge (sic.) “

Man har tidligere fundet raketter, der var beregnet til angreb på israelske civile, gemt på UNWRA-skole. Det har dog ikke givet anledning til at stoppe de abnorme pengesummer, som du og alle andre danske skatteydere sender til organisationen.

Læs også: Elever på FN-drevet skole i Gaza undervises i terror efter skoletid – Hamas står for oplæringen

LÆS OGSÅ:  Anstændigheds-krav for fleksjob og førtidspension

[/sociallocker]

Hvad synes du om, at dine skattekroner bruges på at støtte disse FN-organisationer? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder og del meget gerne artiklen på Facebook.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb