Grov vold i Aarhus i aftes

En gruppe gymnasieelever, der sad og hyggede sig sammen i Mindeparken i Aarhus, blev torsdag kl. 21.18 overfaldet af to mænd.

Ifølge gymnasieeleverne kom en større gruppe hen til dem, og et par kvinder spurgte, om de måtte låne en højttaler. Det sagde gymnasieeleverne nej til, da de selv skulle bruge den. Afslaget fik to mænd til at blive aggressive, og ifølge vidner nikkede den ene pludseligt en 18-årig mand en skalle. Herefter tog den anden mand en peberspray frem, som han sprøjtede med mod en 17-årig og en 18-årig mand.

Mændene stak efterfølgende af fra stedet. En patrulje standsede kort efter en bil, der var kørt fra Mindeparken. I den sad en 19-årig mand med en hund, der sandsynligvis er en af de ulovlige hunderacer. Den blev derfor beslaglagt. Den 19-årige var ifølge vidnerne ikke aktiv under overfaldet, og han blev derfor ikke sigtet for vold. Det gjorde en anden 19-årig mand derimod.

En patrulje så ham komme gående ned ad Gudrunsvej i Brabrand, og da han passede på signalementet af en de voldelige mænd, besluttede betjentene at tage kontakt til ham. I det de kom hen mod ham, så de, at han smed en genstand over et hegn. Efter at have anholdt den 19-årige, fandt patruljen genstanden, der viste sig at være en peberspray. Den 19-årige blev sigtet for grov vold.

LÆS OGSÅ:  Hoppede og trampede offeret i ansigtet – seks pers. varetægtsfængslet

Østjyllands Politi har en god formodning om, hvem den anden gerningsmand til overfaldet er.

Ingen af de forurettede kom umiddelbart alvorligt til skade, men de to mænd, der blev eksponeret for peberspray, måtte skylle øjnene i længere tid.