Grov vold med flaske

I går aftes rykkede politiet ud til en cafe, hvor en 35-årig mand fra Holbæk var blevet udsat for vold.

Politiet kunne konstatere, at han var blevet slået i hovedet med en ølflaske, idet han havde pådraget sig mindre snitsår og rifter som følge af slaget.

Han blev sendt på skadestuen til undersøgelse og eventuel behandling af skaderne. Offeret var ifølge sin egen forklaring uden grund blevet overfaldet af en mand, som blev beskrevet som:

Signalement

A: Mand, Dansk af udseende, 35-40 år, 170 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Kronraget / skaldet, Yderligere kendetegn: Tatoveringer på arme og hals, Talte: Dansk, Iført: grå hættetrøje, mørke bukser. Den mistænkte var på cafeen sammen med en anden mand og en kvinde, der ikke har nogen rolle i sagen.

Den mistænkte og de to øvrige gæster på cafeen var blevet bortvist inden politiets ankomst, så politiet har ikke identificeret voldsmanden og fandt ham heller ikke ved eftersøgning i byen. Politiet har optaget rapport om sagen og forsøger nu at få den mistænkte identificeret.

Ved du noget?

Politiet hører gerne fra personer, der har bemærket overfaldet på cafeen, eller som har oplysninger om identiteten på den mistænkte. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.