Grov vold: Tæsket i hovedet med stumpt redskab

Grov vold – Nygade, Roskilde

Kl. 16.30 i går fik politiet via alarm 112 melding om, at en borger havde mødt en blødende mand i Vestergade ved Møllehusvej. Ambulancepersonale og politiet fik kontakt til en 62-årig, spirituspåvirket mand fra Roskilde, der blødte fra flere flænger i hovedet efter slag med et stumpt redskab.

Han blev i en ambulance bragt til skadestuen til fornøden behandling. Politiet fik opklaret, at overfaldet på den 62-årig var sket under hans besøg hos en 53-årig mand fra Roskilde. Han blev på sin bopæl anholdt som mistænkt for at stå bag volden, der ifølge politiets foreløbige undersøgelser var sket i forbindelse med et drikkelag.

De to parter var herunder blevet uenige, idet den 62-årige ikke ville forlade den 53-åriges bopæl. På hans bopæl fandt politiet en stilladsnøgle, som kunne mistænkes for at være blevet brugt af den 53-årige til at slå den 62-årige i hovedet. Den anholdte var kraftigt påvirket af spiritus, så han blev indledningsvist anbragt i detentionen til afrusning inden afhøring natten til torsdag. Han blev løsladt uden fremstilling i grundlovsforhør.