Grov voldtægt mod 38 årig kvinde: IGEN er det en indvandrer!

Retten i Randers har kendt en 22-årig mand skyldig i en sag om en grov voldtægt af en 38-årig kvinde, som fandt sted på en adresse i Randers C i oktober sidste år. Den 22-årige blev idømt en dom, hvor han skal være under tilsyn af kommunen, da han er blevet lægeligt vurderet til at være mentalt retarderet.

 

Søndag aften kl. 20.43 den 29. oktober 2023 rettede en kvinde henvendelse til Østjyllands Politi for at anmelde et groft overfald og voldtægt, der var blevet begået mod hende på hendes bopæl i Randers C kort forinden.

 

En patrulje blev straks sendt til stedet, hvor den formodede gerningsmand stadig befandt sig, og han blev derfor anholdt til sagen kl. 21.25.

 

Dagen efter – mandag den 30. oktober – blev han fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for forsøg på voldtægt af særligt farlig karakter. En episode, der ifølge sigtelsen havde været så voldsom, at kvinden undervejs havde været i livsfare.

 

”Sagen har været meget voldsom for offeret, og jeg er tilfreds med rettens dom. Retten så sagens beviser på samme måde som Anklagemyndigheden, og retten vurderede også, at der var tale om en voldtægt af særlig farlig karakter. Dette specielt på grund af flere kvælertag mod offeret,” siger specialanklager Jesper Rubow fra Anklagemyndigheden ved Østjyllands Politi.

 

Flygtede efter overgrebet

Den 22-årige mand og den 38-årige kvinde havde mødt hinanden i byen i Randers og fulgtes hjem til kvindens bopæl i Randers, hvor den 22-årige mand blandt andet udsatte hende for voldtægten.

LÆS OGSÅ:  To udlændinge tæsker 17-årig dreng

 

Det lykkedes efter overgrebet kvinden at komme ud af lejligheden og få fat på en bekendt, hvorefter politiet blev involveret i sagen.

 

Foruden en tilsynsdom blev den 22-årige mand også ved Retten i Randers udvist af Danmark med et indrejseforbud for bestandig samt dømt til at skulle betale 75.000 kroner i erstatning til den forurettede.

 

Han ankede dommen til landsretten med påstand om frifindelse.

 

Det blev ved Retten i Randers desuden bestemt, at den 22-årige fortsat skal være varetægtsfængslet i surrogat efter dommen. Han kærede ikke kendelsen om fortsat varetægtsfængsling.

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)