“Grundlæggende PowerPoint” – hos Proximo bliver deltagerne godt klædt på

Foto: PR.

De fleste af os har prøvet begge dele; en formidabel formidler, der formår at præsentere et budskab så klart og tydeligt, at samtlige tilhørere er blevet klogere og beriget – og, den anden type, som fortæller og peger i ét væk, mens de fleste sidder tilbage som store spørgsmålstegn uden egentligt udbytte.

Med til en vellykket præsentation hører naturligvis et velegnet værktøj, hvis formål er at tydeliggøre pointer og fakta.

PowerPoint har mange ukendte funktioner

Et sådant værktøj er PowerPoint, som hos langt de fleste i dag næppe vil være et ukendt navn. Men lige så sikkert er det, at kun de færreste til fulde kender de muligheder, som det elektroniske værktøj har at byde på.

PowerPoint byder således på et rigt udvalg af funktioner, som på forskellig vis understøtter en formidling uanset behov. Hos Proxima har man specialiseret sig i brug af programmet, og det har allerede kommet et stort antal brugere til gavn. Gennem et målrettet kursus opnår deltagerne færdigheder i det imponerende redskab, som PowerPoint i virkeligheden er. Der åbnes et hav af muligheder, som formidlere – uanset teknisk kunnen – omgående vil være i stand til at gøre brug af, og som vil gavne det publikum, der sidder som modtagere.

“PowerPoint er verdens bedste præsentationsværktøj. Du behøver hverken at være “computernørd” eller grafiker for at få en præsentation, som er personlig og professionel. I vores kursus lærer du de vigtigste PowerPoint-værktøjer til at brænde igennem med dit budskab.”, oplyser Proximo selv om kurset.

Virksomheden kan sende dig på kursus

Med “Grundlæggende PowerPoint” får kursister 6 timers effektiv træning i brug af programmet. De anvendte øvelsesfiler er inkluderet, og der udleveres efterfølgende et personligt kursusbevis.

Kurset kan desuden være en glimrende idé for div. virksomheder, der på den ene eller den anden måde har medarbejdere, som arbejder med formidling og undervisning.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb