Hæklet babylegetøj – verdens sødeste gave

Vidste du, at du selv kan hækle det sødeste legetøj til dine børn? Måske mangler du en lille ting til barselsgave, dåbsgave eller børnefødselsdagen? Hvis du har lyst til at være kreativ og give en fin og personlige gave til dit egen eller en venindes barn – så læs med her. Her får du inspiration til noget af det mest nuttede legetøj, du selv kan hækle, og mangler du en opskrift, så kan du også blive inspireret af et stort udvalg af hækleopskrifter.

 

Legetøj, bamser og suttesnore

De fleste børn elsker dyr, og mange børn har haft ét særligt tøjdyr, der har fuldt dem fra hele deres barndom. Så hvorfor ikke give dem deres helt eget hæklede dyr? Du kan hækle alt fra blæksprutter til katte, ænder, bjørne, elefanter og meget andet.

 

Er dine børn vilde med Disney, kan du kaste dig ud i at hækle Disney-figurer. Der findes et væld af opskrifter på både Disney prinsesser eller Disneys søde og velkendte dyrefigurer.

 

Har du en god veninde, et familiemedlem eller venter du selv snart en lille ny, er en hæklet suttesnor den perfekte gave til hende eller dig selv. Suttesnoren kan hækles i alle regnbuens farver, og den kan pyntes med fine dyr i toppen.

 

Bliver du forelsket i de små hækleprojekter, kan du også forsøge dig med rangler, sutteklude og måske en hæklet lift til din datters dukke. Kun fantasien sætter grænser, og du kan også selv ændre på opskriften, hvis du synes, at der mangler noget, eller hvis du blot ønsker, at legetøjet skal være større.

 

Økologisk garn til de mindste

Det er særlig vigtigt at passe på babyer og små børns hud. Lige meget om du hækler en suttesnor, en rangle eller en bamse vil det færdige hækleprojekt komme meget i kontakt med barnets hud. Meget garn er desværre fyldt med kemikalier og sprøjtemidler. Vælg derfor økologisk garn, så du kan slippe for en stor del af kemien i det færdige produkt. Økologisk garn er ekstra mildt mod huden, hvilket er en stor fordel for både børn og voksne.

Kommentarer