Har du ikke fået nok sommer? Få hjælp til at finde din næste ferie

Selvom den sidste dag af den sidste sommermåned herhjemme har sagt sit farvel til os alle, betyder det ikke, at alle danskere er helt klar til at lægge de lune sommeraftener bag sig og sige goddag til de koldere efterårsmåneder.

Er du en af de mange danskere, som ikke har fået nok sommerfornemmelser for denne gang, så kan en ekstra ferie nede i varmen være lige præcis det, som du går rundt og leder efter.

I Malaga er der altid god – og varm – stemning

Du kan vælge frit på mange forskellige hylder, når den næste feriedestination skal udvælges, men de mange rejser til Malaga har længe været en klar favorit for mange danskere. Costa del Sol har en helt speciel lyd i manges ører. Det er et område, der byder på alt fra optimal afslapning, sol i lange baner og – naturligvis – den helt gode stemning, som kun findes i de spanske egne.

Der er mange rigtig gode begrundelser for, at Malaga og Costa del Sol længe har været en fortrukket feriedestination for mange danskere. Om det så netop er stemningen, den varme sol eller de mange gode muligheder for fuld afslapning er nok en personlig smagssag. Uanset hvad, er det alt sammen noget, som du kan komme til at opleve med en rejse sydpå.

Når du skal slippe væk fra hverdagen

En rejse væk fra Danmark og ned i sydens varme stråler er for mange en god måde, hvorpå man kan slippe væk fra hverdagen. I Danmark er vi rigtig gode til at glemme os selv i vores egen stress og jag, og for mange resulterer det i et reelt behov for at komme fysisk væk.

Når du skal slippe helt væk fra hverdagen og opleve noget andet under andre himmelstrøg, er Malaga et godt bud på en helt perfekt destination, der kan noget af det hele.