Har du set denne kvinde?

Arkivbillede.

Har du set denne tyske kvinde i grænseområdet?

Den 23-årige tyske statsborger Nathalie Minuth, der muligvis opholder sig eller har opholdt sig i området ved den dansk-tyske grænse, har været forsvundet siden lørdag den 17. august.

Syd- og Sønderjyllands Politi håber på borgernes hjælp i forbindelse med efterlysningen af den tyske statsborger Nathalie Minuth (se foto), der muligvis opholder sig eller har opholdt sig i området ved den dansk-tyske grænse.

Kriminalpolitiet i Flensburg har bedt Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest) ved Syd- og Sønderjyllands Politi om at dele efterlysningen af den 23-årige kvinde.

Kvinden blev meldt savnet søndag den 18. august, efter at hun havde været forsvundet et døgn.

Ifølge tysk politis oplysninger er hun muligvis taget med bus fra Stadum til Schafflund i Schleswig-Holstein  lørdag den 17. august omkring middagstid, hvorefter der ikke er nye oplysninger om hendes færden. Desuden har man fundet hendes identitetspapirer i Schafflund.

Signalement:

– 1,58 meter høj
– Meget spinkel af bygning
– Øjenfarve: Blågrøn
– Langt, sort hår
– Hun har tatoveret ”Nathalie” på venstre håndled og er piercet i tungen.
– Hun bærer sandsynligvis en sort hættetrøje med hvidt tryk, hvor der står ”Petite”, sort læderjakke, mørke bukser og sorte Nike-sneakers.

Genkender man kvinden, kan huske, at man har set hende, eller i øvrigt har oplysninger i sagen, så ring 1-1-4 og bed om at tale med Vagtcentralen hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

LÆS OGSÅ:  To mellemøstlige mænd efterlyses: 18-årig pige udsat for "sædelighedsundersøgelse"

Du kan også hjælpe politiet ved at dele denne efterlysning på Facebook.