Site icon 24NYT

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

Det danske Cateringlandshold, der vandt bronze ved VM i Luxembourg i 2018, har udpeget det hold, der skal hente medaljer ved OL i 2020 i Tyskland. Ni håbefulde kokke var søndag igennem stenhård audition i Odense.

Nerverne sad uden på kokketøjet, og sveden piblede frem på panden af de syv danske kokke, der søndag var til audition på Cateringlandsholdet på Cookery i Odense.

Holdets 10 medlemmer – heraf fire gengangere fra bronze-holdet ved VM i Luxembourg 2018.

Kokkene skulle levere en forret og en hovedret baseret på økologisk kylling. Og konkurrencen var hård.

– Vi så et fremragende og højt niveau, og det tegner godt for arbejdet frem imod OL i februar 2020 i Stuttgart, fortæller Landstræner og Team Manager Lars Nielsen.

Og det skal arbejdes hårdt frem imod OL. Cateringlandsholdet hentede nemlig samlet bronze ved VM, og er dermed verdens tredje bedste hold.

– det har været vigtigt, at vi fik de rigtige profiler til holdet, da Cateringlandsholdet handler om en samlet holdindsats, men selvfølgelig skal fagligheden og teamånden være der, og de krav opfylder det nye landshold, siger Lars Nielsen.

Cateringlandsholdet er dermed det første af landets Kokkelandshold, der har fået holdet på plads. De øvrige hold forventes at kunne offentliggøres i løbet af et par uger.

Cateringlandsholdet 2019/2020 er:

Lars Brynjulf Nielsen, Landstæner/Team Manager, (F&H Scandinavia i Viborg), bosiddende i Viborg

Genudtagne fra VM Bronzeholdet 2018:
Dennis Justesen, Holdkaptajn, (VOLA A/S i Horsens), bosiddende i Silkeborg
Christina Larsen, (Cheval Blanc i Roskilde), bosiddende i Holbæk
Søren Olsen, (Le Chef i Svenstrup), bosiddende i Rold
Steven Damkilde, (Choice Food i København), bosiddende i Frederiksværk
Michael Simonsen, (Compass Group hos Schneider Electric A/S i Ballerup), bosiddende i Brændholt

Nye medlemmer:
Christian Præst Simonsen, (Semler A/S i Glostrup), bosiddende i Ballerup
– tlf. 2627 9943

Christoffer Bro, (Designskolen i Kolding, bosiddende i Rødding
– tlf. 9133 3072

Oliver Knudsen, (Fazer Foods i Bestseller i Brande), bosiddende i Herning
– tlf. 6022 3508

Lasse Nørgaard, (Cheval Blanc hos Skov A/S, Glyngøre), bosiddende i Viborg
– tlf. 3020 1016

Rasmus Bundgaard, (Bundgaard Foods Consulting), bosiddende i Aarhus
– tlf. 6015 0304

Sofie Nielsen, (Hahnemanns Køkken i København), bosiddende i Brønshøj
– tlf. 2094 6737

Exit mobile version