Hjælp politiet: Genkender du mistænkte fra knivrøveri?

Nordjyllands Politi efterlyser nu to yngre mænd, som politiet sætter i forbindelse med et røveri begået d. 28. marts 2021 om natten i toget omkring Skalborg Station.

Røveriet skete cirka kl. 01.50 om natten i et nordgående tog, da det var omkring Skalborg Station. Her blev offeret – en 18-årig mandlig togpassager – tvunget til at udlevere kontanter, idet den ene af de to mistænkte i sagen truede passageren med en kniv.

Politiets efterforskning af sagen har ikke kunne afdække de formodede gerningsmænds identitet – og derfor efterlyser Nordjyllands Politi dem nu med foto, der blev fanget af overvågningen, da de cirka kl. 01.57 stod af på Aalborg Banegård.

 

288-sag
Genkender du en af disse personer eller begge to? Så ring 114

 

Den ene formodede gerningsmand, A, signaliseres som: mand, dansk af udseende, 15-20 år, 170-175 cm, Kropsbygning: almindelig, talte dansk med accent, iført sort moncler-jakke, mørke jogging bukser, sort mundbind, lille sort sidetaske, mørk hue med hvid logo i panden ‘moncler’.

Den anden formodede gerningsmand, B, signaliseres som: mand, dansk af udseende, 15-20 år, 175-180 cm, Kropsbygning: almindelig, talte dansk med accent, iført: Sort North Face-jakke, lyse bukser, bar mundbind, mørk hættetrøje, medbragte sort Nike-skuldertaske.

Den ansvarlige for efterforskningen, politikommissær Kenneth Rodam, siger:

”Der er tale om et røveri-forhold, som vi ser med stor alvor på. Derfor vil vi nu gerne have offentlighedens hjælp til at identificere de to formodede gerningsmænd. Ring til os på 114, hvis du genkender de to mistænkte.”

LÆS OGSÅ:  Voldtægt af 9-årig pige – nu efterlyser politiet denne bil

Politiets efterforskningen i sagen har vist, at de to formodede gerningsmænd formentlig er steget på toget omkring Aarhus – og derfor kan de mistænkte have bopæl i dette område.

Ring til Nordjyllands Politi på telefon 114, hvis du genkender de formodede gerningsmænd, eller hvis har andre relevante oplysninger i sagen.