HJÆLP POLITIET! Hamsa Ali efterlyses for knivstikkeri

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde Hamsa Ali, som er mistænkt for at have udøvet vold og stukket med kniv mod en forurettet i området omkring Asagården, 7500 Holstebro.

Søndag den 8. november 2020 kl. 16.40 fik Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse om knivstik mod en person i et område ved Asagården, 7500 Holstebro. Politiets efterforskning har ført til identifikation af mistænkte, der pt. opholder sig et ukendt sted, hvorfor Politiet nu ønsker offentlighedens hjælp til at komme med oplysninger om, hvor mistænkte opholder sig.

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør nu navn og billede af den mistænkte i håb om at offentligheden kan hjælpe med at finde ham.

Mistænkte, Hamsa Ali beskrives som:

A: mand, 20 år, 180 cm. høj, almindelig af bygning, mellemlangt sort hår, var iført sort New York Yankees kasket, sort jakke, lysegrå Adidas joggingbukser, med hvide striber på siden, samt enkel tværgående stribe på hver læg, grå sportssko med hvide såler.

Politiet ønsker stadig at snakke med vidner, som har overværet episoden, eller som på anden måde har viden om sagen.

Borgere der måtte have oplysninger om, hvor den mistænkte befinder sig, bør ikke selv tage kontakt til ham, men bedes kontakte politiet på tlf.: 114. Oplys gerne journalnummer 4100-73251-00115-20.

Mistænkt, Hamsa Ali Mistænkt, Hamsa Ali

Mistænkt, Hamsa Ali