HJÆLP POLITIET: Udlændinge overfalder to danskere

Ringsted: I går eftermiddags anmeldte en 21-årig mand fra Ringsted og en 25-årig mand fra Sorø, at de begge kort forinden var blevet overfaldet og tildelt slag i ansigtet af en gerningsmand, der var del af en gruppe.

De to mænd var gået fra Hækkerupvej gennem Klosterlunden til Søgade. I parken havde de passeret en pavillon, hvor 8-10 unge mænd opholdt sig. En fra gruppen havde råbt til dem, men de fortsatte mod Søgade.

Jagtet af gruppen

Da de forurettede via Torvet var nået til Nørregade, blev de indhentet af gruppen fra parken. En af dem trak den 21-årig ind i en passage til Bøllingsvej og tildelte ham knytnæveslag i ansigtet, hvorefter den 25-årige lagde sig imellem.

Han fik også et knytnæveslag i ansigtet af voldsmanden, som følte sig provokeret af, at de to ofre havde kigget mod gruppen i parken.

Signalement

Mand, ca. 20 år, sydlandsk af udseende, ca. 180 cm, kraftig af bygning, sort kraftigt hår og kort, sort fuldskæg, iført hvid hættetrøje med hætten op over hovedet, med sort skuldertaske med rem skråt over brystet.

Voldsmanden nåede at flygte

Voldsmanden forsvandt i ukendt retning sammen med de øvrige, der blev beskrevet som bestående af en blanding af etnisk danske og sydlandsk udseende personer. Politiet fandt ikke hverken voldsmanden eller gruppen ved eftersøgning i byen. Rapport om vold er optaget af politiet, der forsøger at få identificeret den mistænkte.

Ved du noget?

Politiet hører gerne fra personer, der har bemærket gruppen i enten parken eller i området ved Torvet / Nørregade, eller som kan give oplysninger om identiteten på en eller flere personer i gruppen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Kommentarer