Hvordan organiserer du din flyttefest?

Ja, du læste rigtigt: Selv en flytning fortjener en fest. At forlade dit hjem og starte et nyt liv er noget helt særligt! Det tager tid at falde til. Derfor skal man sørge for, at tage det hele med ro. Måske er du allerede i gang med at flytte, så festen skal holdes mellem flyttekasserne. Det er noget helt specielt, der kræver særlig planlægning.

En picnic derhjemme

Møblerne er sat op i dit nye hjem, tallerkenerne og bestikket er stadig pakket ned i kasser, og du er ikke helt sikker på, hvor de er … Du er ved at flytte, og det er kaos!

Men det er alligevel en god grund til en uforglemmelig sidste aften med dine nærmeste venner. Jo, det er lidt svært at organisere en festmiddag, men hvorfor skal du ikke bare holde en usædvanlig “picnic derhjemme”?

Fordelen er, at det ikke kræver ret meget sniksnak. Et tæppe og nogle puder er nok, til at alle kan sidde behageligt. Du kan skabe den rigtige stemning med en digital playliste på YouTube, som du kan afspille på din smartphone. Du kan forbinde din mobiltelefon til nogle Bluetooth-højttalere. Der findes nogle, der er meget små, men stadig har en overbevisende lydkvalitet. Har du husket, at flytte dit WiFi-abonnement? I dit gamle hjem kan du nok fint klare dig med mobildata.

Hvorfor ikke byde på en aperitif til middag: baguette og ost kan nydes i en uformel og hyggelig atmosfære. Hvis du allerede har styr på køkkenet i dit nye hjem, så kan du f.eks. tilberede en lækker pastasalat og tage den med til din gamle lejlighed!

Må det gerne koste lidt mere, men skal det være super nemt og hurtigt? Bestil pizza eller sushi med hjem!

Gå ikke på kompromis med drikkevarer!

Er dit nye køleskab taget i brug? Hvis ikke, er du nødt til at finde en løsning for at holde drikkevarerne kølige: Ingen ønsker at drikke en lun øl! Et fadølsanlæg kunne være en smart og praktisk løsning. På den måde kan dine gæster nyde en kold øl, mens du undgår mange ​​tomme dåser eller flasker. Find dit perfekte fadølsanlæg her og brug det også til indflytterfesten, når hele flytningen er overstået. På den måde siger du for alvor farvel til dit gamle liv, og starter på nyt. På fadølsanlæg-køb.dk finder du alt, hvad du har brug for!

Skal du passe på din gamle lejlighed?

Når du flytter er det vigtigt, at du ikke efterlader skader i din gamle lejlighed. Her er nogle gåde råd til de sidste dage:

– Har du trægulv, bør du bede dine venner om at tage skoene af, når de kommer ind. Nogen er måske bekymret for deres strømper, men det er mere vigtigt at passe på dit gulv, så alt er i fin stand, når du skal forlade stedet. 

– Hvis nogen af dine venner har hjulpet med flytningen, bør du invitere dem til en særlig middag eller en tur i biografen. På den måde føler de sig medansvarlige for at passe på lejligheden og gør rent alle steder.

– Hvis du bruger bestik og service fra din gamle lejlighed, skal du passe godt på det. Alternativt kan du bruge service der kan komposteres eller genanvendes. Sørg for, at du ikke ødelægger noget, som skal overgå til en ny lejer.

 

Afslut et kapitel

At flytte til et nyt hus eller en ny lejlighed er ofte en stor forandring. Måske kommer du til en ny by, eller du flytter ind i et meget større værelse. Måske deler du den nye lejlighed med din kæreste. Uanset hvorfor du flytter: Den allersidste aften bør være noget helt særligt. Nyd en øl eller en udsøgt cocktail for at fejre dette vendepunkt. Din planlægning og dine fantastiske venner skal nok gøre, at aftenen bliver til en kæmpe succes!