Hvorfor man bør bruge et rigtigt flyttefirma

3 tilbud billig flyttefirma aalborg
3 tilbud billig flyttefirma aalborg

Den billigste måde at flytte på, er selvfølgelig at gøre det selv og ikke bruge et flyttefirma. Man låner bare en trailer eller en kassevogn og får nogle af vennerne eller noget af sin familie til at hjælpe – hvor svært kan det være. Virkeligheden er ofte en anden. Vennerne har ikke lige tid (eller også gider de bare ikke bruge en hel dag på at få ondt i ryggen for et par stykker pizza og en øl. Familien er enten for gamle eller for unge eller på arbejde eller bortrejst eller 47 andre undskyldninger.

For at slippe for alle undskyldningerne, er der mange, som hyrer et rigtigt flyttefirma til at stå for flytningen. Udover at flyttefirmaet kommer til tiden og arbejder hurtigt og effektivt, så er en flyttemand også uddannet til at passe på det indbo, der skal flyttes. Der er smadret meget indbo gennem tiden, når amatører har tabt lamper osv. ned ad trappen eller lavet lange ridser i gulv eller klædeskab. Bliver dit indbo flyttet af professionelle, bliver skrøbelige genstande pakket i tæpper i flyttebilen, så de ligger sikkert under hele transporten. Et flyttefirma, der er medlem af Dansk Møbel Transport, er også forsikret, hvis der skulle gå noget galt. Endelig kan man hos flyttefirmaet låne eller leje det antal flyttekasser, du har brug for og blot returnere dem, når man har pakket ud.

LÆS OGSÅ:  Knap en million passagerer sejlede gratis i juli

Få 3 gratis flyttefirma tilbud

Når du har læst denne artikel og besluttet dig for, at det nok er klogest at bestille et rigtigt professionelt flyttefirma, så kommer der her et godt tip. På nettet er der flere flyttetjenester, som tilbyder at opsnuse skarpe tilbud i fx Aalborg på en flytning fra op til 3 lokale arbejdsvillige flyttefirmaer. Det gør de endda fuldstændig gratis og 100 procent uforpligtende. I gamle dage skulle man selv lede efter en flyttemand og ringe og få tilbud, og det tog rigtig lang tid. Derudover havde man ingen idé, om det tilbud man fik, var dyrt eller billigt. Sådan er det ikke længere.

På for eksempel Flytte-tilbud.dk i Aalborg kan man indlægge sin flytteopgave i en nem formular, hvor man blot udfylder felterne med hvorfra og hvortil man skal flytte, antal værelser, store genstande osv. Så tilføjer man sine kontaktoplysninger og sender formularen ind. Inden for 2-3 arbejdsdage modtager man 3 tilbud fra topmotiverede flyttefirmaer fra Aalborg, der gerne vil udføre flytningen. I ro og mag kan du kigge de fremsendte tilbud igennem og derefter vælge det, du synes bedst om. Viser det sig, at du ikke synes om nogle af tilbuddene, kan du blot afvise dem – det er som sagt 100% uforpligtende at bestille 3 flyttetilbud på denne måde.

Den første nat efter en flytning

En flytning kan være en stor prøvelse. Når flytningen er overstået, føler man ofte en sådan lettelse, at man ofte glemmer at tænke over, hvad der følger efter, f.eks. den første nat. For de fleste er det vigtigt at have alt, hvad man har brug for, den første aften, men det kræver planlægning. Følg disse 3 tips for at sikre, at den første nat efter flytningen bliver lige så succesfuldt som selve flyttedagen:

  • Pak en kasse med det vigtigste. Dette er et af de mest afgørende pakketips at huske på. Hvis du har ansat et flyttefirma til at transportere alle dine ejendele, kan det betyde, at alle dine flyttekasser bliver hvirvlet sammen ved ankomsten til dit nye hjem (selvom du har markeret kasserne til hvert værelse). Det betyder, at det vil være vanskeligt at finde de ting, du har brug for med det samme. For at afhjælpe det, skal du sammensætte en kasse eller taske fyldt med de vigtigste ting som toiletartikler, toiletpapir, opvaskesæbe, instant kaffe, snacks, kæledyrsfoder, en skærekniv til alle formål, lille nødudstyr, lommelygte, skiftetøj, håndklæder, affaldsposer og alt andet, du tror, ​​du har brug for de første 24-48 timer i dit nye hjem.
  • Find ud af, hvor du skal sove. Vil hele familien smide tæpper og puder på gulvet i stuen og have en første-nat-sleepover? Vil du samle alle senge med det samme, så alle kan sove behageligt den første nat? Eller vil du blot leje et hotelværelse i Aalborg for en nemheds og sikkerheds skyld? Uanset hvad du beslutter dig for, skal du forberede dig på forhånd. Sørg også for at tænde for køleskab og fryser før ankomst, uanset om du bliver der den første nat eller ikke.
  • Find ud af, hvad du skal spise. Forvent at blive ret træt aftenen efter flytningen. Med dette er tilfældet – og fordi dine gryder og pander sandsynligvis vil være pakket væk – så planlæg at spise ude eller bestil kinesisk eller pizza. Undersøg restauranter eller nærliggende leveringsmuligheder inden du flytter, og få deres nummer programmeret til din telefon for at gøre tingene så enkle som muligt.