IGEN: Muslimsk forening afsløret i løgn

For få måneder siden var det en barnebegravelse i forbindelse med en Stram Kurs-demonstration, som viste sig at være iscenesat. Nu er den gal igen med en muslimsk organisation i Danmark, som bliver afsløret i usandheder.

Denne gang er det den såkaldte Fredens Moské fra Aarhus, som er blevet fanget bukserne nede.

Bønnekald for fulde gardiner

For efter at bl.a. 24NYT forleden skrev om – og viste video fra – en episode i Aarhus, hvor der blev kaldt til muslimsk bøn for fuld styrke med højtalere, som man kender det fra Mellemøsten, påstod moskéen efterfølgende at have fået de fornødne tilladelser. Der er bare et problem; det er løgn.

Til Lokalavisen Aarhus udtalte talsmanden Ahmad fra medieudvalget i Fredens Moské søndag følgende:

“Vi har selvfølgelig fået de nødvendige tilladelser, der er omkring sådan et arrangement, og det er blandt andet Center For Byens Anvendelse, man skal snakke med, og det har vi også gjort og fået tilladelse til det. Det var selvfølgelig et arrangement, hvor der ikke mødte folk op, fordi der jo er forsamlingsforbud. Vi fik tilladelse for flere uger siden”

Men både borgmester og rådmand i Aarhus afviser, at der skulle være givet tilladelse til muslimsk bønne-spektakel.

Det passer ikke

Borgmesteren og rådmanden har sammen udsendt en pressemeddelelse, hvori de fuldstændig afviser  udtalelsen fra Fredens Moské.

LÆS OGSÅ:  Frækkere end politiet tillader

I pressemeddelelsen står der bl.a., at det nævnte center, Center for Byens Anvendelse, ikke findes længere.

“Det er i medierne refereret, at der skulle være givet en tilladelse i Center for Byens Anvendelse. Det pågældende center blev lukket for tre år siden i forbindelse med en omorganisering af Teknik og Miljø.”

I øvrigt afviser borgmesteren og rådmanden fuldstændig, at at bønnekaldet  er blevet behandlet politisk.

‘Teknik og Miljø har ikke sagsbehandlet eller givet tilladelse til et arrangement omkring indkaldelse til fredagsbøn i Gellerup. Arrangementet er angiveligt foregået på en fodboldbane i området, som Teknik og Miljø ikke har ansvar for”, skrive de.

Teknik og Miljø har dermed kun forholdt sig til reglerne om støjgrænser ved arrangementer ved beboelse, og ikke til arrangementets indhold, da det er afviklet på en fodboldbane, som ikke hører under Teknik og Miljø. Der har derfor ikke været foretaget sagsbehandling i Teknik og Miljø, og sagen har ikke været behandlet politisk på nogen måde.”

Desuden oplyses, at Aarhus Kommune i sidste måned modtog henvendelse fra Dansk Islamisk Trossamfund med anmodning om tilladelse til bønnekald.

Denne anmodning blev afvist af borgmesteren.

Se video fra bønne-spektaklet her.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)