Indbrudstyv fanget på foto – hvem er han?

Ved hjælp af et foto fra et alarmsystem beder politiet om offentlighedens hjælp til at identificere gerningsmanden til et indbrud, som fandt sted på Chr. Winthers Vej, Holstebro, først på natten den 21. maj 2018.

En villa på Chr. Winthers Vej i Holstebro fik ubudne gæster den 21. maj 2018, da en indbrudstyv kort efter kl. 01.30 udså sig huset som sit næste mål. Husets ejer var ikke hjemme på daværende tidspunkt, men blev varskoet af sit alarm-system, som også tog et billede af indbrudstyven. Ved hjælp af billedet beder politiet nu offentligheden om hjælp til at identificere indbrudstyven, der var iført sorte handsker, lys jakke og lys kasket.

”Vi har desværre ikke et detaljeret signalement at gå efter på nuværende tidspunkt, men vi hæfter os ved, at gerningsmanden ser ud til at bære en særlig kasket, som der måske er nogen, der kan genkende,” siger fungerende politikommissær Tue Nissen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet vil gerne i kontakt med borgere, der kan genkende manden på billedet, eller mulige vidner, der har observeret noget mistænkeligt i området omkring gerningstidspunktet. Oplysninger kan gives til politiet på tlf. 114. Oplys gerne journalnr. 4100-75211-00560-18 ved henvendelser.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)