Ingen pølser til de grisefarvede danskere

Den 10. marts lukkede og slukkede pølsevognen på Brønshøj Torv for sidste gang uden varsel. Kvinden, der har drevet pølsevognen, har angiveligt været udsat for så meget chikane og provokation af en gruppe unge mænd af anden etnisk herkomst, at hun til sidst har følt sig nødsaget til at dreje nøglen om og flytte væk fra Brønshøj. Det skriver Berlingske.

Chikanen har været rettet mod, at pølsevognen sælger pølser af svinekød, som de unge mænd skulle have været stærkt utilfredse med.

Ejeren af pølsevognen politianmeldte ikke chikanen. Hun mener ikke, at det vil hjælpe. ”Det er de ligeglade med. De har ingen respekt for politiet. Det er der ingen, der fatter. Det er jo det, der er så forfærdeligt. De står bare og griner ad dig. Det er ingen trussel at true med politiet. Det er politikerne, der skal gøre noget. Politiet ved godt, at de bare griner ad dem”, siger pølsedamen.

24NYT: Episoden leverer et tydeligt bevis på, at de muslimske indvandrere har større magt end politiet og loven, og at danskerne ikke længere er herre i eget hus. Den udstiller et ynkeligt samfund, der har spillet fallit. Ved at bøje sig for en uforskammet minoritetsgruppe sender majoritetssamfundet det signal, at danskerne er et fejt og konfliktsky folk uden stolthed og selvrespekt.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)