Irma åbner i Illum igen

Efter to års fravær vender Irma nu tilbage i Illum.

Omkring 1. september åbner Illum et flagskibssupermarked i stormagasinet på Strøget i København. Det bliver placeret, hvor det italienske fødevaremarked Eataly har ligget, siden Irma forlod Illum i 2016.

”Vi er meget glade for at komme tilbage. Siden vi meldte lukningen ud, har vi modtaget ekstremt mange henvendelser fra kunder i det indre København, der har ønsket os tilbage. Derfor er vi meget tilfredse med, at vi har kunnet indgå denne aftale med Illum, der giver os mulighed for at åbne en butik med alt det bedste, Irma kan,” siger direktør for Irma, Søren Steffensen.

I Illum siger adm. direktør Jeanette Aaen:

”Vi er naturligvis glade for at byde velkommen til Irma, som passer perfekt ind i ILLUM’s vision og strategi om at skabe en stærk kvalitetsoplevelse med de bedste varer for alle. Vi ved, at Irma er en seriøs spiller, som har en stærk ekspertise indenfor købsoplevelser og kapaciteten til at udfolde dette spændende nye koncept.” 

Kunderne kommer til at opleve, at deres Irma i Illum er et madhus med et Irma supermarked. Det betyder, at der vil åbne deli´er – med mange flere færdige madløsninger af høj kvalitet. Der vil være specialafdelinger for vegetarer og veganere.

”Men først og fremmest vil det være med det københavnerne elsker ved Irma: Klassiske Irma-varer, høj kvalitet og god kundeservice,” siger Søren Steffensen.

Håndværkerne går nu i gang med at bygge det nye Irma i Illum. Den præcise åbningsdag offentliggøres senere.