Islamiseringen skrider planmæssigt frem

Over 30 muslimer kunne samles til bøn 10. maj i Gellerup uden at politiet reagerede, skriver Eva Selsing i Berlingske. Og hvorfor fik de deltagende lov til at forstyrre den offentlige orden ved at køre i mellemøstligt optog, hængende ud af deres dyre biler, som de har erhvervet for hvilke penge? Hvorfor har politiet ikke standset den islamiske magtdemonstration?

Svaret fra Østjyllands Politi var dette: “Vi havde fået et tip om, at der skulle være den her seance, så vi havde planlagt at køre derud. Desværre kommer vi for sent af sted“.

Til gengæld kunne politiet mønstre både gåpåmod, konsekvens og rettidig handling, da medlemmer af den indvandringskritiske forening “Generation Identitær” tidligere på dagen hang et banner på en bygning i Gellerup. Dér var anholdelser med det samme for at forstyrre den offentlige orden.

Vores retsbevidsthed kan selvsagt ikke holde til, at man er lempeligere, mere overbærende, med det islamiske parallelsamfund. At der ses med strengere øjne på ellers fredelige og lovlydige danskeres små forseelser end på det, der foregår i parallelsamfundet, er gift for forholdet mellem borgere og myndigheder, ja, for sammenhængskraften.

24NYT: Islam sniger sig langsomt ind i alle afkroge af det danske samfund. Islamiseringen sker efter salamimetoden. Grænserne flyttes stille og roligt, skridt for skridt. Der bliver gjort mere og mere plads til muslimske normer, krav og ønsker. Danskerne tilpasser sig for at imødekomme muslimsk levevis. I går var islamistisk bønnekald uacceptabelt, i dag er det den nye normal. Et stort flertal i befolkningen udviser forståelse for indrømmelser til formørkede muslimske holdninger, og de negative konsekvenser af islam søges bortforklaret eller relativeret. Denne udviklinger sker med opbakning fra ca. 85 pct. af danskerne, der stemmer på de islamvenlige partiet i Folketinget. Islamiseringen af det danske samfund skrider planmæssigt frem.

Kommentarer