Jæger ramt af skud i halsen

Sneslev, Ringsted

Kl. 11.19 tirsdag fik politiet via alarm 112 melding om, at en jæger var ramt af et skud under en jagt på en mark i nærheden af Sneslev kirke. Ambulancepersonale blev sammen med en lægehelikopter sendt til ulykkesstedet, hvor en 47-årig mand fra Fuglebjerg var blevet ramt i halsen.

Han blev først tilset af ambulancepersonalet, men senere fløjet med lægehelikopteren til Rigshospitalet til fornøden undersøgelse og behandling. Politiet fik klarlagt, at den 47-årige var på jagt ved en mindre skovareal sammen med flere andre jægere, da han blev ramt.

Disse oplysninger medførte, at politiet sigtede en 55-årig mand fra Kirke-Såby for overtrædelse af jagtloven, idet han havde skudt med et haglgevær efter en fasan i den retning, hvor den tilskadekomne havde befundet sig under jagten, og herunder ramt den anden jæger.

Politiet fik senere oplyst, at den tilskadekomne jæger var blevet ramt i halsen af ét hagl og var i stabil tilstand. Den sigtede jæger kan nu forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af skudulykken.