Jamen, vold og trusler virker skam


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Danmark har fået en ny og støt voksende befolkningsgruppe, der opdrages til, at vold og trusler er helt legitimt at bruge overfor de ”vantro”, der ikke følger samme politiske ideologi som de selv. Det har den danske befolkning i årevis oplevet på den hårde måde, men nu er det omsider også sivet ind bag Borgens tykke mure, hvor vores politikere hidtil har troet fuldt og fast på eventyret om islam som fredens religion.

For nu er islamiseringen af vores gamle fædreland kommet så langt, at trusler fra islams tilhængere bestemmer, hvad der må – og ikke mindst ikke må – undervises i den danske folkeskole. For de danske politikere vil hellere lægge sig fladt ned overfor Islams egne love end stå fast på de danske.

Det kan dog ikke anbefales etniske danskere at bruge samme metode, at true vores politikere, hvis der er noget, man er utilfreds med og ønsker forbudt. I så fald er det helt sikkert, at politi, og sikkert også PET, øjeblikkelig vil køre det tunge skyts i stilling, og resultatet vil uden tvivl ende med en dom, og måske endda en fængselsdom.

For i Danmark er der forskel på folk, hvilket vi sådan set har været klar over i mange år, men nu er der så kommet beviser på bordet.

Var det ikke på tide, at de danske politikere langt om længe tog sig sammen og læste den lovbog, Koranen, som muslimer er forpligtet til at rette sig efter hele livet. Det er ganske vist 40-50 år for sent, men bedre sent end aldrig. Så kan de jo samtidig få udarbejdet en liste over, hvad der på sigt skal forbydes i Danmark af hensyn til islams tilhængere – listen vil uden tvivl blive lang. 

LÆS OGSÅ:  Klumme: Noget om journalister og andre socialister

Den muslimske befolkningsgruppe har lige fra de satte foden på dansk jord fået positiv særbehandling på utroligt mange områder, og som et gammelt ordsprog siger, ”ræk Fanden en lillefinger, og Han tager hele hånden”. Men pyt, der er stadig en hel arm at tage af.

Nu kan vores stats-tv så fortælle, at eleverne i 4. klasse i den danske folkeskole er meget dårlige til dansk. Naturligvis går DR ikke i dybden med emnet, de kunne jo risikere en racismeanklage, for det skulle vel ikke hænge sammen med, at der ikke tales dansk hjemme hos det stigende antal ”danskere” med muslimske rødder. Ofte er det mor, der ikke kan sproget, skønt hun har boet i Danmark i adskillige år, og derfor lærer børnene ikke det danske sprog hjemme, også selv om de er født i Danmark.

Nu er så en ny stor migrantbølge fra især Mellemøsten og Afrika, altså muslimer, på vej mod EU, så det ligner lidt af en tanke, at regeringen netop nu, efter pres fra den islambegejstrede Lars Løkke Rasmussen, får grænsekontrollen til Danmark fjernet, hvilket vil sætte turbo på den igangværende islamisering af Danmark. Men der er skam stadig en form for grænsekontrol, siger de, og hvad politikerne siger, står naturligvis altid til troende. 

Men der er mange politikere, der jubler, og både Rosa Lund fra Enhedslisten og Zenia Stampe fra de Radikale er allerede begyndt at øve sig på Gnags Danmarks-sang med omkvædet “lige meget hvem du er, lige meget hvor du er”. Så velkommen her, og har købt velkomstflag, så de kan modtage de nye ”danskere” med manér. 

LÆS OGSÅ:  Klumme: 2.706 mia. kr. mindre til danskernes velfærd

For ”danskere” bliver de, og for at det skal gå lidt hurtigere med islamiseringen, er indfødsretsloven blevet ændret, så børn født efter 1. juli 2014 automatisk får dansk indfødsret, hvis bare enten deres far eller mor er danske statsborgere. Da muslimer er meget mere fertile end os etniske danskere, vil antallet af nye ”danskere” gå stærkt, og der er altid stor festivitas på Borgen, når der uddeles danske statsborgerskaber i tusindvis til både kriminelle og ikke-kriminelle indvandrere. 

Velkommen til fremtidens Danmark, der er noget at glæde sig til.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)