Debat: Danmarks overlevelse afhænger af, at de alle forlader vores land.

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

Af Nicolai Sennels, debattør og psykolog.

De skal ud. Det kan lyde hårdt, men at lade deres religions historie gentage sig i Danmark vil føre til endnu mere lidelse for alle parter, mener Nicolai Sennels.

Forleden postede jeg, efter en dyb indånding – men også med en let følelse af befrielse – på Facebook:

“Jeg er nået til den erkendelse, at Danmark ikke kan reddes, hvis ikke vi sender så godt som alle muslimer ud af landet. På så menneskelig en måde som muligt, selvfølgelig. Dem der er så lidt religiøse, at de er friske på at forlade deres religion, kan for min skyld godt blive.”

Det lyder måske hårdt. Men at lade deres nådesløse religions brutale historie gentage sig her vil være langt mere smertefuldt – for alle parter.

Fortryder

Nogle mener, at min holdning gør mig til skurk. Men hvem er i virkeligheden skurken her?

I mine øjne er det samtlige regeringer siden 1970’erne, som er skurken. De har tilladt en indvandring, der i dén grad ændrer Danmark til det stadigt dårligere. Vi andre prøver bare en finde en løsning, der bringer mest muligt lykke til flest muligt mennesker længst muligt ind i fremtiden.

De har stillet os i en situation, hvor der kun er meget ubehagelige valg tilbage: Skal vi lade udviklingen fortsætte i et hurtigere eller langsommere tempo? Eller skal vi trykke på fortrydelsesknappen, mens tid er?

Foto: Nicolai Sennels, psykolog og forfatter.

I erkendelsen af, at det er lige meget, om katastrofen indtræffer i 2030 eller 2040, er jeg gået fra at være “strammer” til at være “fortryder”. Det er en holdning jeg tror, at folk i 2040 vil kunne sætte sig ind i.

Nye Borgerlige-kandidat: umuligt

Nye Borgerliges mandfolk af en folketingskandidat, den sympatiske Lars Boje Mathiesen, mente i en kommentar til mit facebookopslag, at mit forslag er umuligt.

Jeg er vant til at høre folk sige; “jeg er jo ikke psykolog, men”. Nu er det så min tur:

LÆS OGSÅ:  Giver islam problemer for kristne og jøder i de vestlige lande?

Jeg er jo ikke jurist, men som jeg forstår mit eget forslag vil det kræve, at vi opsiger et par FN-konventioner. Og så skal vi lovgive efter det faktum, at deres religion påbyder vold mod anderledes troende og undergravelse af vores demokratiske samfundsorden. At deres levevis underminerer vores levevis.

Det er en tro, hvor følgerne har højere loyalitet overfor deres religion og dens kultur, end det land de tilfældigvis bor i.

Intet samfund har overlevet en stor tilflyttet samfundsgruppe med denne religion. Der er en grund til, at Mellemøsten og Nordafrika er næsten tomt for kristne og jøder, at Afghanistan ikke længere er buddhistisk og at Indonesien ikke længere er hinduistisk… Muslimernes religion har vist sig at være et afsindigt effektivt masseødelæggelsesvåben, også her til lands.

Frafald og assimilation

Her i Danmark skal vi gøre alt, hvad der er muligt inden for grundlovens rammer for at umuliggøre praksis af deres kvindeundertrykkende, vantrohadende, demokratiundergravende, volds- og terrorforherligende folkemyrdende erobringsreligion. Og alt for at umuliggøre et liv, hvor man ikke har taget vores vestlige værdier og kultur til sig og integreret sig i det danske samfund.

Så mange grundloven tillader skal have deres opholdsgrundlag annulleret. Og resten skal opleve, at der reelt ikke er andre muligheder end frafald og assimilation – eller at forlade Danmark.

Antallet skal så tæt på 0 som muligt.

Pyt med grundloven

Og hvis vi når et point of no return, hvor det er klart at tingene går helt galt (krigstilstand), så stemmer jeg på den politiker, der på den mest menneskelige måde er parat til at tilsidesætte den nuværende Grundlov og sende dem alle til deres familiers hjemlande. Eller til et sted på f.eks. Madagaskar, som vi leaser til formålet.

Alle kneb gælder, når det kommer til her-og-nu overlevelse. Så er det undtagelsestilstand og nødret.

Mennesker, der følger den her tro, er tikkende bomber mod de grundpiller, vores land hviler på: Vores kristen-jødiske kultur, vores danske sædvaner og vores vestlige samfundsorden. Det behøver man ikke læse meget i deres hellige bøger for at indse.

LÆS OGSÅ:  Vil BEVARE Store Bededag

Selv frygter jeg, at dette point ligger i en ubehagelig nær fremtid.

Historien  gentager sig

Lyder det skurkeagtigt? Lyder det umuligt?

Husk på, at Indien skabte Pakistan for at løse samme problem. Og FN skabte Kosovo i en lignende situation. Spanien og Østeuropa sendte for 500 år siden de sidste maurere og ottomanere hjem (dog først efter, at millioner var blevet dræbt af de religiøse indvandrere).

Det er ikke ualmindeligt, at historien gentager sig.

Alternativet er værre

Bortset fra et fåtal af partier, så ønsker samtlige partier at føre en politik, der i praksis øger antallet af muslimer i Danmark i al evighed.

Derfor: Hvis “kloge” mennesker som Weekendavisens chefredaktør Martin Krashnik, statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og resten af det hipster-borgerlige parnas bosiddende i bekvemmelige postnumre tror, at de har set det værste med Martin Henriksen (DF), Rasmus Paludan (P) eller Pernille Vermund (D), så bare vent! På et tidspunkt har nok folk fået nok.

Det er psykologisk matematik á la 2+2.

Etikeren

Efter at have postet min nye politiske holdning på Facebook, brugte jeg resten af aftenen på at drøfte den med en nær moralfilosofisk ven. Han mente, at mit forslag var uetisk. Min bløde side forstår ham godt. Vi er begge humanister og arbejder med mennesker i kommunen.

Men mit svar til ham og min egen bløde side er: Hvis vi lader den nuværende udvikling fortsætte, så er vi ikke et hak bedre end Sverige. Svenskerne har som bekendt besluttet, at lide martyrdøden for deres etiske standpunkt.

Om katastrofen rammer Danmark 10 minutter senere end i Sverige, gør jo ingen forskel for ofrene.

Håb skaber passivitet

Det kunne min ven godt se, men han mente nu alligevel, at der måtte findes en 3. mulighed. Vi mangler bare liiige at finde ud af, hvad den så er. Og det er jo netop dette håb, som får folk til at lade stå til. Imens fortsætter skibet Danmark – omend lidt langsommere med den nuværende regering – imod isbjerget.

LÆS OGSÅ:  APOKALYPSEN UDSAT

Klarer vi den?

Til sidst: Vil et dansk Danmark overleve? Jeg er ikke sikker. Men jeg mener, at vi skal kæmpe, som om vi tror på, at det er muligt.

Vi er i edn situation, at danskerne står til at miste det eneste sted, hvor vi føler os hjemme.

En unik kultur som den danske er ikke noget, man bare lige bygger op. Det er som med en urskov: Det tager 1000 år og en række særlige omstændigheder, som måske aldrig kommer igen. Men det tager kun én generation at ødelægge den.

Følelsen af hjem

Følelsen af at være hjemme blandt ligesindede er det dyrebareste, vi mennesker har. Siden tidernes morgen er vi gået i krig for netop denne følelse. Tænk over det. Og tænk over, hvad du mener vi bør være parate til at gøre for at have et hjem, hvor vi føler os trygge og frie.

Måske mener du som Nye Borgerliges Lars Boje Mathiesen, at vi ikke kan vende udviklingen, kun sænke dens fart. Måske vil du som min moralfilosofiske ven tage chancen i håb om, at nogen derude finder en mere etisk løsning, som rent faktisk virker. Måske tror du, at du er klar til at leve med de forandringer, som religionen og et evigt stigende antal af dens følgere fører med sig.

Eller måske giver du mig ret. Hvis du gør, så husk at stemme efter det.

OBS: DR har fået Facebook til at lukke 24NYTs side. Derfor kan vi ikke selv dele denne artikel. Vi håber, at læserne selv vil dele den fra egne Facebook-profiler.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)