Julefest for børnefamilier med banko, and og æbleskiver

Familienetværk Holbæk, der er et samarbejde mellem Blå Kors og Holbæk Frikirke, byder indenfor til julefest og julehygge.

Bankospil, æbleskiver, juleand og risalamande. Det kunne næsten lyde som en helt almindelig julefest, og det er det også næsten – på trods af corona.

Torsdag den 10. december fra kl. 15.30 til 19.00 inviterer Familienetværk Holbæk til julefest for børnefamilier.

“Vi er rigtig glade for, at det kan lade sig gøre at invitere til julefest. Det er der ekstra meget behov for i år, hvor så mange andre aktiviteter er aflyst,” siger Bente Dyssegaard, der er leder af Familienetværk Holbæk.

Familienetværk Holbæk er et samarbejde mellem Holbæk Frikirke og Blå Kors Danmark og er et tilbud om aktiviteter, netværk og fællesskab til enlige og familier.

Coronahensyn

Familienetværket er på grund af sin sociale karakter undtaget fra de almindelige antalsbegrænsninger og har derfor mulighed for at invitere 50 til fest. Men det bliver med masser af omtanke og fokus på hygiejne, forsikrer Bente Dyssegaard.

“Vi spritter hænder, sidder med en meters afstand, bærer visirer eller ansigtsmasker. Maden serveres ved bordene, så ingen bevæger sig omkring i lokalet andet end serveringsfolkene. Og alle aktive frivillige har engangshandsker på,” siger Bente Dyssegaard.

Pladserne fordeles efter først til mølle princippet, så det gælder om at melde sig hurtigst muligt til.

LÆS OGSÅ:  Danmarks største madprojekt for børn sætter rekord

Et festligt program

Festen begynder med æbleskiver, kaffe, the og saft, hvorefter den store julebanko tager over, og til sidst serveres der juleand og risalamande.

“Vi glæder os rigtig meget, og vi forventer, at vi som altid får en festlig dag, hvor vi får hygget, grinet og snakket,” siger Bente Dyssegaard.

Arrangementet er gratis, og tilmelding skal ske på 30 60 12 03 senest mandag den 7. december.