Kærestepar brutalt overfaldet med flaske helt umotiveret – 24NYT kan ikke få oplyst signalement af gerningsmænd

En gruppe på tre til fire mænd angreb natten til søndag efter kærestepar fuldstændig umotiveret. Overfaldet fandt stedt ved Frederiksgade og Møllegade i Herning.

Det skriver Herning Folkeblad.

Carsten Henriksen fra Midt- og Vestjyllands politi oplyser til Ekstra Bladet, at en 17-årig dreng er sigtet, og at man leder efter de resterende gerningsmænd.

“Vi leder efter de resterende gerningsmænd. Der efterforskes lige nu i sagen, for at finde ud af hvem de er”, udtaler  han til avisen, og fortsætter:

“Det er et rigtig groft overfald. Som vi har fået oplyst var overfaldet umotiveret vold og slag med en flaske. Nu har han heldigvis ikke fået nogle voldsomme skader. Flasken blev endda knust, og så slog en af gerningsmændene efterfølgende igen. Det er i den farlige ende,” siger Carsten Henriksen til Ekstra Bladet.

Den 17-årige dreng, som er blevet sigtet, blev senere på antten anholdt. Han er dog løsladt igen, da efterforskningen bliver nødt til at klarlægge flere detaljer for en eventuelt fængsling. Det skriver Lokalavisen.dk

24NYT har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Midt- og Vestjyllands politi, som vi gerne ville have spurgt om, hvorvidt et signalement af gerningsmændene findes. Herunder hvilken etnisk baggrund de i så fald har.

Efter en lang række af opkald og forsøg på at tale med en pressemedarbejder, som alle endte med omstillinger, telefonsvarer og medarbejdere, som ikke vidste noget, har vi foreløbig givet op.

 

Kommentarer