Kan du genkende denne bevæbnede røver?

Torsdag den 4. januar 2018 blev der begået et røveri mod kiosken Nærkøb, Tvedvej i Kolding omkring kl. 20.20. Sydøstjyllands Politi mistænker samme person for også at stå bag et andet røveri, der blev begået mod kiosken Nærkøb, Storegaden 26 i Lunderskov fredag den 5. januar 2018 omkring kl. 9.30. Ved begge røverier var gerningsmanden bevæbnet med en kniv.

Signalement af gerningsmand og fremgangsmåden ved de to røverier minder meget om hinanden, og derfor mistænker Sydøstjyllands Politi, at det er samme gerningsmand, der står bag de to røverier.

Signalement af gerningsmand ved røveri i Lunderskov:

Gerningsmanden beskrives som en mand på 30-40 år, omkring 165-170 cm høj og almindelig af bygning. Han er dansk af udseende med hvid hudfarve, og han har lyse skægstubbe og taler dansk. Manden var ved røveriet i Lunderskov iført en grå hættetrøje med hvide snore, en mørkeblå jakke, blå bukser, og han var bevæbnet med en buet kniv.

Signalement af gerningsmand ved røveri i Kolding:

Gerningsmanden beskrives ved dette røveri også som dansk af udseende med hvid hudfarve og almindelig af bygning. Han var iført en sort jakke, hvor han havde en grå hættetrøje med hvide snore indenunder og mørkeblå baggy jeans. Han var ved dette røveri også bevæbnet med en kniv.

Billederne stammer fra røveriet mod kiosken Nærkøb, Storegade 26 i Lunderskov.

LÆS OGSÅ:  Endelig! Formodet flugtbilist anholdt