Klam type ragede på 11-årig pige – kan du hjælpe politiet?

Kl. 1956 anmeldte faderen til en 11-årig pige fra Kirke-Hyllinge, at datteren for ca. 10 minutter siden var blevet kontaktet af en fremmed mand, der stillede spørgsmål om og kommenterede hendes tøj og sko.

Han havde pludselig løftet op i hendes trøje og derefter befølt hende i skridtet uden på tøjet. Pigen løb herefter fra stedet og så ikke, hvor manden forsvandt hen.

Politiet ledte i området efter den mistænkte, der blev beskrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, ca. 30 år, 165-175 cm,

Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Yderligere kendetegn: Hår farvet pink/orange i striber, skæg, fremstod “snusket”, Talte: Dansk, Iført: læderjakke med nitter på skuldrene, ur, joggingbukser og røde sko, Medbragte: plastic pose med flasker.

Den mistænkte blev ikke fundet, hvorfor politiet nu beder offentligheden om hjælp til at identificere ham. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Hjælp meget gerne politiet ved at dele efterlysningen på Facebook.

Del gerne artiklen på FacebookShare on FacebookTweet about this on Twitter
     

HUSK: 24NYT modtager IKKE mediestøtte. Du kan hjælpe os ved at tegne et abonnement på 1,- om dagen. Klik her. https://24nyt.dk/abonnement/

Kan du lide vinklingerne på 24NYT? Få avisen leveret gratis på mail

Del gerne artiklen på Facebook:

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb