KLIMA: Greta Thunberg i stupiditetens tidsalder

Den offentlige debats almindelige spilleregler er sat ud af kraft, når det gælder klimaet: Man har lov til at komme med de mest vanvittige og stupide udtalelser, så længe man er på den politisk korrekte side.

Der er absolut intet belæg for den hysteriske klimaalarmisme. Der er ganske vist uenighed blandt forskerne, men der er ingen seriøse forskere, der mener, at menneskeheden er fortabt, og Jorden vil gå under.

Den centrale heltinde i stupiditetens tidsalder er den 16-årige svenske aktivist og mediedarling Greta Thunberg. Hun er blevet hyldet af medier og politikere verden over, og virakken kulminerede, da hun blev nomineret til Nobels Fredspris. Thunberg har ingen respekt for videnskabelige fakta og hendes eneste budskab til verden er: ”I skal gå i panik”.

Det er måske også for meget at forlange af en 16-årig, at hun skal have fakta på plads. Men Greta Thunberg er omgivet af voksne. Det er voksne mennesker, der hjælper hende med at dele de vanvittige budskaber, det er voksne mennesker, der giver hende taletid, og det er voksne mennesker, der indstiller hende til Nobels fredspris. De klimareligiøse voksne er uansvarlige og burde skamme sig. Læs mere her.

Kommentarer