Den kloge narrer den mindre kloge – tre anholdte
Foto: Rigspolitiet

En 48-årig mand ringede i går kl. 11.35 til Østjyllands Politi, efter han var blevet kontaktet af nogle ukendte personer, der sagde de var i besiddelse af hans datters mobiltelefon, der den 30. december sidste år var blevet stjålet på et diskotet i Odder.

Personerne forlangte 1500 kroner fra manden, hvis han ville have mobiltelefonen igen. Manden aftalte at mødes med de to personer på en parkeringsplads i Skødstrup, hvorefter en patrulje kørte ud til samme område. Da de to personer, en 20-årig mand og en 20-årig kvinde, ankom til stedet, gav patruljen sig til kende og anholdt de to personer, der blev sigtet for hæleri.

I forbindelse med anholdelsen oplyste den ene af de anholdte, at de havde fået telefonen fra en tredje person, en 27-årig mand, som patruljen derefter tog ud for at besøge. Han blev anholdt og sigtet for hæleri, hvorefter han blev visiteret. I den forbindelse fandt politiet nogle hasklumper, tre mobiltelefoner og et nøglekort til en bil.

LÆS OGSÅ:  På strandhugst i DF og Nye Borgerlige

Bilen holdt på en nærliggende parkeringsplads, og ved nærmere eftersyn kunne patruljen konstatere, at bilen var meldt stjålet i forbindelse med et indbrud, og at de nummerplader, der sad på bilen, også var stjålet. Udover hæleri blev den 27-årige derfor også sigtet for lov om euforiserende stoffer, brugstyveri af bil, tyveri af nummerplader og tyveri fra villa.

Del gerne artiklen på Facebook:

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb