Den kloge narrer den mindre kloge – tre anholdte

Foto: Rigspolitiet

En 48-årig mand ringede i går kl. 11.35 til Østjyllands Politi, efter han var blevet kontaktet af nogle ukendte personer, der sagde de var i besiddelse af hans datters mobiltelefon, der den 30. december sidste år var blevet stjålet på et diskotet i Odder.

Personerne forlangte 1500 kroner fra manden, hvis han ville have mobiltelefonen igen. Manden aftalte at mødes med de to personer på en parkeringsplads i Skødstrup, hvorefter en patrulje kørte ud til samme område. Da de to personer, en 20-årig mand og en 20-årig kvinde, ankom til stedet, gav patruljen sig til kende og anholdt de to personer, der blev sigtet for hæleri.

I forbindelse med anholdelsen oplyste den ene af de anholdte, at de havde fået telefonen fra en tredje person, en 27-årig mand, som patruljen derefter tog ud for at besøge. Han blev anholdt og sigtet for hæleri, hvorefter han blev visiteret. I den forbindelse fandt politiet nogle hasklumper, tre mobiltelefoner og et nøglekort til en bil.

Bilen holdt på en nærliggende parkeringsplads, og ved nærmere eftersyn kunne patruljen konstatere, at bilen var meldt stjålet i forbindelse med et indbrud, og at de nummerplader, der sad på bilen, også var stjålet. Udover hæleri blev den 27-årige derfor også sigtet for lov om euforiserende stoffer, brugstyveri af bil, tyveri af nummerplader og tyveri fra villa.

  .................  
DEL ARTIKLEN MED ET ENELKT KLIK:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
   

HUSK: 24NYT modtager IKKE mediestøtte. Du kan hjælpe os ved at tegne et abonnement på 1,- om dagen. Klik her. https://24nyt.dk/abonnement/

Kan du lide vinklingerne på 24NYT? Få avisen leveret gratis på mail

Advertisements

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb