Klumme: Afghanistan, Islam – og det naive Vesten 


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Det, der for øjeblikket foregår i Afghanistan, burde få hele den vestlige verden til at indse, hvad de er oppe imod, når det handler om Islam.

Islam har utallige ansigter, hvor Taleban blot er et af de mest brutale. Også diverse terrorbevægelser er Islam. Islam er alt andet end en religion, Islam handler om magt, politisk magt, om undertrykkelse af alle, som ikke deler deres politik – det skal de så tvinges til.

I Afghanistan er det nu Taleban, der igen har magten, men Taleban er kun en lille gren på Islams store træ, og nu får den vestlige verden så lidt anskuelighedsundervisning i, hvordan det foregår, når Islam erobrer et helt land for at omdanne det til en islamisk stat, og hvor få islamister, der skal til for, at få det til at lykkes.

Uanset hvor mange grene af Islam, der findes, og der er mange, så har de samme rod, sharia, Islams lovgrundlag, Islams kerne og politiske leveregler. Islam er politisk ensretning – hjernevask – og alt andet end menneskelighed og kærlighed, hvad vi nu får en opvisning i fra første parket. 

Afghanistans befolkning er nu overladt til et brutalt styre, og at der vil udbryde borgerkrig, er der nok ingen tvivl om. Taleban vil ikke være den eneste af Islams grene i Afghanistan, og Islam har aldrig kunne holde fred med andre – heller ikke med sine egne. Og mange unge afghanere har i de sidste 20 år fået lov til at snuse til den frihed, som burde være en selvfølge for alle mennesker, mon de passivt vil overgive sig til ufrihed?

LÆS OGSÅ:  Klumme: Visioner for et nationalkonservativt Danmark – Del I

Mette Frederiksens vrøvl om, at de 20 år ikke har været forgæves for de afghanske piger og kvinder, da de har fået skolegang og uddannelse, og det kan ingen tage fra dem igen, skurrer slemt i ørerne, da det netop er det, Taleban nu er i fuld gang med. Kvinder er andenrangs mennesker i Islam og har ikke ret til skolegang og uddannelse, da det ikke er noget, de nogensinde vil få brug for.

I stedet kan de afghanske piger og kvinder se frem til et liv i bur – burka – mange vil blive tvangsgifte med talebankrigere eller brugt som sexslaver for samme – også de veluddannede. Mon de vil være enige med Mette Frederiksen i, at deres skolegang og uddannelse ikke har været forgæves?

Den vestlige verden har endnu ikke fattet, hvad Islam er, og hvad Islam står for. Mon det, der lige nu foregår i Afghanistan, får dem til at indse det? Jeg tvivler. Islam har meget lidt med religion at gøre. Islam er en politisk ideologi – og en særdeles krigerisk en af slagsen, hvor den hedeste drøm er verdensherredømme. Og det er det, Vesten ikke forstår. Islam er i krig mod alle, som ikke følger deres politik. 

Vestens politikere tror stadig, at man kan indgå aftaler med Islam, denne gang med Taleban, og det kan man da også en vis tid – penge er som bekendt et godt smøremiddel. Men Islam er Islam og ikke til at stole på, der tales med to tunger. Det er EU’s aftale med Tyrkiets Erdogan et godt eksempel på. Han får tilført milliarder, men fortsætter med at true og trække EU rundt ved næsen.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Den onde Trump

Terrorbevægelsen Al-Qaeda vil nu igen få et fristed i Afghanistan, hvor de kan planlægge deres terrorangreb mod Vesten – dermed også mod Europa. Den vestlige verden vil opleve en optrapning af terroren. Og hvis det nogensinde går op for de vestlige politikere, at de har lukket Islams trojanske heste ind overalt i deres fredelige demokratier, så vil det være for sent, alt for sent.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)