Klumme: Dårligt violinspil fra VenstresAnne Ehrenreich


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Finn Rudaizky

Venstres medlem af regionsrådet Anne Ehrenreich, mener tilsyneladende som DF, at der ikke skal svindles med regninger fra speciallægerne, Frederiksborg Amts Avis 27/7.

Men, Anne Ehrenreich vil slet ikke fortælle, hvad hun så konkret har gjort ved det forhold, at 32 af landets 42 tilbagebetalings sager med regninger fra speciallæger, sker i Region Hovedstaden, hvor Anne Ehrenreich sidder som regionsrådets repræsentant i det såkaldte “samarbejdsudvalg med speciallægerne”. Kun, at samarbejdsudvalget, “iværksætter rutinemæssige og ekstraordinære kontroller, såfremt der er behov for det”. Jeg synes borgerne har krav på at få oplyst, hvad Anne Ehrenreich konkret har taget initiativ til, for at svindelsagerne bremses.

Hvor mange politianmeldelser ? Er alle svindelregninger blevet tilbagebetalt ? Hvor mange penge har Region og skatteborgere tabt på svindlen? Er der givet straf eller udelukkelse til nogle af de speciallæger, som har misbrugt systemet ? Når DF rejser sagen den 17/8 i regionsrådet, bliver det med krav om, at alle patienter fremover skal godkende, at de rent faktisk er blevet opereret eller haft behandling. Efter DF’s opfattelse, er den nuværende kontrol, helt latterlig ringe. Mon, Venstre vil støtte DF’s forslag ?