Klumme: Danskerne er ikke længere herre i eget hus


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Arkivfoto. Screendump fra CGTN.

[sexy_author_bio]

De mange banderelaterede skyderier viser, at det danske samfund har spillet fallit. Bandekonflikten, som er resultatet af 30 års slap udlændingepolitik, fortsætter. Hverken politikerne eller politiet er i stand til at stoppe voldsspiralen, fordi det ikke ligger i dansk DNA at bruge skrappe midler og sætte hårdt mod hårdt.

Massiv tilstedeværelse virker ikke

Siden juni 2017 har der alene i København været 42 banderelaterede skyderier. Resultaterne af 30 års fejlslagen udlændingepolitik er tydelige. I ghettoområderne finder unge sammen i kriminelle bander i stedet for at søge uddannelse og arbejde. Hårdkogte kriminelle skyder hinanden og sagesløse forbipasserende.

Ministre udformer bandepakker, som tydeligvis ikke kan standse voldsspiralen. Politiet er ifølge justitsminister Søren Pape Poulsen og politidirektør Anne Tønnes ”massivt til stede” på Nørrebro for at ”stresse” banderne. Der er etableret flere visitationszoner og en mobil politistation, og der er indsat ekstra fodpatruljer og luftstøtte i form af en helikopter og et Challenger-fly, men lige meget hjælper det.

Politikerne og politiet er magtesløse og svarer, at der desværre ikke findes en hurtig løsning på bandekonflikten. Det er et langt, sejt træk, der skal til, siger man. Altså masser af snak, men ingen handling. Alt imens kræver beboerne i det bandeplagede område Mjølnerparken på Nørrebro bevæbnet politibeskyttelse af deres boliger.

Politiets inkompetence er rystende

Det siger sig selv, at man ikke kan forvente resolut og kompetent handling fra det politi, som plejer at gå i lang bue uden om de betændte parallelsamfund og som har svært ved at leve op til befolkningens forventninger om effektiv bekæmpelse af kriminaliteten i boligområderne. Ifølge en undersøgelse fra A&B Analyse, som blev gennemført i november 2016, mener kun 25 pct. af boligorganisationerne bag de udsatte boligområder, at politiet gør det, der er behov for.

Det samme inkompetente politi står magtesløs over for de 18.000 illegale indvandrere, der gemmer sig i Danmark under myndighedernes radar, samt de ca. 1.000 nordafrikanske gadebørn, der lever et kriminelt nomadeliv herhjemme. Og så må vi ikke forglemme de udlændinge, som bliver dømt til udvisning, og som alligevel bliver her i landet. Dem har politiet heller ikke styr på. Ifølge Jyllands-Posten ved politiet ikke, hvor 202 udviste udlændinge befinder sig. Der er faktisk flere eksempler på, at udviste udlændinge begår ny kriminalitet og får nye udvisningsdomme.

Falliterklæring for samfundet

Søndag den 13. november blev der indgået en aftale om våbenhvile i den københavnske bandekonflikt, men det er ikke politiets fortjeneste. Der var en gruppe fædre fra Blågårds Plads og Mjølnerparken, der har forhandlet våbenhvilen på plads. Ifølge TV2’s oplysninger er aftalen kommet i stand efter et møde i en moské. Begge grupper skal have accepteret aftalen om våbenhvile i fire uger udelukkende af hensyn til bandemedlemmernes familier, ikke af hensyn til det omgivende samfund. Våbenhvilen har leveret et tydeligt bevis på, at muslimske klaner og bander har større magt end politiet og loven.

En af de muslimske fædre har sagt, at forældrene har ventet på, at politiet ville stoppe konflikten, men da det ikke er sket, var de nødt til at gribe ind. ”Det er utroligt, at det er civilsamfundet, der skal gøre det”, sagde han. De konfliktsky politikere glæder sig. ”Banderne skal have ros for, at de lægger våben”, sagde overborgmester Frank Jensen. ”Det er positivt, jeg ville blot ønske, at det var sket noget før”, sagde Preben Bang Henriksen, retsordfører for Venstre.

Danskerne er ikke længere herre i eget hus

At tage store danske byer som gidsel i en bandekonflikt i flere måneder er en falliterklæring for politikerne og politiet, der ikke magter opgaven med at opretholde ro og retsorden i dette land. Socialdemokratiets retsordfører, Trine Bramsen, mener, at de muslimske fædre burde have stoppet konflikten i samarbejde med politiet. ”De er nødt til at respektere, at det er politiet, der har magtbeføjelsen”, siger Bramsen. Det er dog synligt for alle, at i mødet med den muslimske machokultur bøjer politiet nakken og giver slip på sine magtbeføjelser. Det kan derfor ikke undre, at både indvandrerbanderne og de muslimske forældre udviser foragt for politiet og kun lytter til imamerne.

Det er en hån mod danskernes retsfølelse, at det ikke er dansk politi, men muslimske ”fædre”, der forhandler en våbenhvile på plads. Det udstiller et ynkeligt samfund, der har spillet fallit. Banderne har ganske enkelt overtaget statens magtbeføjelser. Det mest elementære for en stat er jo, at den kan garantere sine borgeres fysiske sikkerhed. At dømme efter ledende politifolks udtalelser kan man ikke længere give den garanti. Det er en total falliterklæring.

Om 3 uger blusser konflikten op igen

I deres retorik truer politikerne med at skride mere håndfast ind over for de muslimske bander, men de tør ikke tage skrappe midler i brug.

Offerideologien og ansvarsforflygtigelsen i den venstreradikale lejr er massiv. De Radikale giver en øget voldelig politiindsats, fængsler og straffeattester skylden for bandekonflikten.

Bandemedlemmerne og deres familier er ofre, mener Zenia Stampe.

Enhedslisten mener, at bekæmpelsen af bandekriminalitet er en civilsamfundsopgave, og at det er borgerne selv, og ikke politikerne og politiet, der har et ansvar for at løse bandekonflikten. Og Steffen Jensen, som er professor med speciale i ”global refugee studies” på Aalborg Universitet, har med henvisning til våbenhvilen på Nørrebro udtalt, at ”frygten for parallelsamfundet ikke skal blænde os for strukturer, der faktisk fungerer”. ”Strukturer” er en abstrakt omskrivning for muslimske stammetraditioner, mafiametoder og kriminelle netværk, som i uhyggelig grad har tiltaget sig magten i det Danmark, der tidligere har været et retssamfund.

Danskerne kan umuligt vinde kampen mod indvandrerbanderne, da politikerne og politiet ikke er kodet til at sætte hårdt mod hårdt. Forvent derfor, at bandekonflikten blusser op igen, når den såkaldte våbenhvile udløber om 3 uger.

LÆS OGSÅ:  Politiet med usædvanlig melding: Vi søger voldtægtsofre

Du er velkomen til at skrive din mening om klummen i kommentarfeltet herunder og til at dele den på Facebook.

HUSK: 24NYT modtager IKKE mediestøtte. Du kan hjælpe os ved at tegne et abonnement på 1,- om dagen. Klik her. https://24nyt.dk/abonnement/

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb