Klumme: En global skandale: Medier og politikere hjernevasker og tryner folket!


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Lørdag den 7. nov. erklærede de danske nyhedsmedier med public service-kanalerne Tv2 og DR i spidsen, at Joe Biden var USA’s nye præsident. Som det hed på TV2 Nyheder:  ”Joe Biden er udråbt som vinder af præsidentvalget af alle store amerikanske medier”. Og på DR: ”Joe Biden er af flere store internationale medier kåret som vinder af præsidentvalget i USA”. Flere statsledere var hurtigt ude med lykønskningerne, heriblandt Mette Frederiksen, der gratulerede Biden på Facebook.

Der er bare den kæmpehage ved afgørelsen, at den er uautoriseret. Valgafgørelser træffes ikke af medierne, men af staterne, og da flere nøglestater – Pennsylvania, Wisconsin, Georgia, Arizona, Michigan mfl. – endnu ikke har erklæret Biden for vinder, og da jurister på vegne af Trump, republikanerne og 73 millioner vælgere mandag den 9. nov. startede sagsanlæg mod flere af landets valgsteder og stater for stemmefusk og uregelmæssigheder, så er intet afgjort endnu. Altså heller ikke selvom medierne siger det! Det er derfor ikke public service DR og TV2 har leveret, men public disservice. Det er fake news!

De liberale amerikanske medier, nærmere betegnet CNN, MSNBC, CBS, NBC, ABC, WP og NYT, der har udråbt Biden som ny præsident (”president-elect”), fører også an i den blanke afvisning af Trump-sidens anklager om valgsvindel. Valgsvindel er ellers et velkendt fænomen i USA – f.eks. har byer som Pittsburgh, Philadelphia og Detroit en mildt sagt blakket fortid i så henseende – hvorfor det alene af den grund må undre, at de medier, der i deres selvforståelse er objektive sandhedssøgere for folket, uden videre afviser enhver tale om svindel.

Men hvad mere er, så står der altså 73 millioner amerikanere bag anklagerne om valgfusk, dvs. flere mennesker end der er indbyggere i lande som f.eks. Spanien, Italien og Frankrig. At sidde deres opfattelse af, at der har været tale om udbredt valgfusk, overhørig, bør ingen være interesseret i. Ikke bare for USA’s, skyld, men for demokratiets og for verdens skyld, burde medierne, Joe Biden og Demokraterne derfor med glæde hilse undersøgelserne velkomne i stedet for at tryne folket. Så vil de jo også være rensede for al mistanke fremadrettet. Forudsat selvfølgelig, at de har rent mel i posen. Afvisningen af undersøgelserne og den substansløse udnævnelse af Biden som præsident tyder dog kraftigt på det modsatte.

Da medierne ikke vil beskæftige sig med substansen i anklagerne, vil jeg kort skitsere, hvad sagerne handler om. Ifølge den amerikanske forfatning skal stemmetællingen helt konkret foregå således, at en demokrat og en republikaner i fællesskab vurderer en stemmes validitet. Er stemmen valid/legal, tæller den som en enten republikansk eller en demokratisk stemme. Kan den ikke valideres, skrottes den. Men i forbindelse med præsidentvalget i 2020 har republikanere fra hundreder af demokratisk ledede valgsteder rapporteret, at de er blevet nægtet at deltage i optællingen. Om nødvendigt har Demokraterne ligefrem fjernet dem korporligt. Det er ikke bare suspekt (hvorfor afholde den anden part fra at deltage, hvis ikke man har noget at skjule?), men en overtrædelse af den amerikanske forfatning. Det er ulovligt!

Andre sager handler om hundrede tusinder af stemmesedler, der på mystisk vis pludselig er dukket op på valgstederne og som udelukkende – et hundrede procent – har været for Biden! Dette strider ikke bare mod enhver sund fornuft, men er tillige en statistisk/matematisk umulighed.

Hundrede millioner stemmesedler (”mail-ballots”) er blevet sendt udover USA. Det store problem er, at mange staters folkeregistre ikke fungerer lige så effektivt som f.eks. det danske. Dette har groteske konsekvenser, som følgende eksempel viser: I staten Pennsylvania har man på de officielle stemmelister fundet 21.000 døde borgere. Af disse har 9.212 været døde i 5 år, 1990 har været døde i 10 år og 197 har været døde i mindst 20 år! Der er sendt stemmesedler til de døde (deres adresser). En stemme er så blevet afgivet, dvs. nogen har udfyldt stemmesedlen og sendt den tilbage til myndighederne. Eksempelvis har Joe Frazier, tidligere verdensmester i sværvægtsboksning (1970 -1973), som døde i 2011, afgivet sin stemme!

Andre væsentlige problemer i relation til stemmeafgivningen er den manglende identifikationsproces. Det eneste man behøver for at få erklæret sin stemme gyldig er at opgive en adresse og underskrive stemmesedlen. Underskriften skal så verificeres med en underskrift, man tidligere har afgivet og som de valgtilforordnede eftertjekker. Dette tjek er ikke forekommet i hundredtusindvis – måske millionvis – af tilfælde.

Hundrede tusinder af amerikanere, der er flyttet fra en stat til en anden, har alligevel stemt fra de stater, de tidligere boede i. Altså har de stemt i to stater.

Postbude der skulle bringe stemmesedler ud, har i stedet for solgt dem, ligesom stemmesedler er blevet stjålet fra postkontorer og senere fundet i skraldespande. Man har også fundet stemmesedler med Trumps navn i skraldespande, osv., osv.

Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. I staten Michigan opdagede man ved et tilfælde en ”fejl” (”glitch”) i computersystemet. Det viste sig, at fejlen havde tilskrevet Biden 6.000 stemmer, som var afgivet på Trump. Samme fejl fandt man i Wisconsin, hvor 9.500 stemmer på mystisk vis forsvandt fra Trump og simultant blev registreret hos Biden. Efter en nøje undersøgelse af omstændighederne har det vist sig, at Michigan og Wisconsin benytter sig af afstemningscomputere og software, som er udviklet af firmaet Dominion. Computerne har den svaghed, at man nemt kan installere programmer, der ikke umiddelbart kan spores, på dem. Tilbage i 2018 udtalte Computerscience professor ved Princeton Universitet, Andrew Appel, ved en høring på Capitol Hill, at bedragerisk software nemt kan udnytte Dominion computerne, f.eks. ved at flytte stemmer fra en kandidat til en anden. ”Det tager kun 7 minutter med en skruetrækker at installere et stemme stjælende (”voter stealing”) program”, fortalte han.

Udover de to stater nævnte benytter 26 andre stater Dominion-computerne. Texas hører til dem, der har valgt ikke at gøre det, bl.a. fordi, som deres viceguvernør, Dan Patrick, forleden udtalte, at det er ”prone to manipulation fraud”. Ifølge viceguvernøren er der tale om ”a piece of junk”.

Efterfølgende (den 11. nov.) har dataanalyser ifølge mediet OAN vist, at 221.000 stemmer i Pennsylvania skiftede (”switched”) fra Trump til Biden. Yderligere skulle 435.000 stemmer i flere andre stater, der benytter Dominion, også være skiftet fra Trump til Biden.

I Pennsylvania og andre stater er hundredtusindvis af stemmer blevet medtalt, der er kommet ind efter den givne tidsfrist. USA’s højesteret har beordret Pennsylvanias optællingssteder til at adskille de for sent indkomne stemmesedler fra de regulære/legale.

I Wisconsin, og andre stater fortæller offentligt ansatte, hvordan de blev bedt om at baguddatere stemmesedler, der var kommet ind efter tidsfristen, således at de kunne medtælles.

Trump, republikanerne og 73 millioner vælgere, har altså en sag. En temmelig stor en af slagsen! Derfor kan Demokraterne, ”big media”, ”big tech” og ”big finance”, der hader Trump som Hitler hadede jøderne, og som tidligere har vist, at de er parate til at gøre hvad som helst for at slippe af med ham, ikke bare verfe det hele af ved at udråbe Biden som vinder og henvise til, at Trump er en idiot samt en latterlig og dårlig taber – og for resten også racist, hvis nogen skulle have glemt det.

Sagen understøttes på det kraftigste af en række klare logikker, der peger på det mildt sagt svært tænkelige i en Biden-sejr. En sejr der i øvrigt vil godskrive den ikke synderligt populære Biden 10 millioner flere stemmer end den omvendt fantastisk populære Obama fik. I en verden, der følger Newtons love, skulle noget sådant ikke kunne lade sig gøre.

Nedenfor følger nogle eksempler på benævnte logikker. Af pladshensyn nøjes jeg med at fremstille tre for hver af de to kandidater.

Joe Biden:

1) Biden gik til valg proklamerende at han ville give amerikanerne skattestigninger! Dette er en direkte tabersag.

2) Biden gik til valg på, at han fra day one vil begynde en afvikling af USA’s olieindustri, der omfatter op imod 10 procent af den amerikanske arbejdsstyrke og som er selve rygraden i landets globale konkurrenceevne og sikkerhed særligt i relation til Kina og Rusland. Også en direkte tabersag ikke mindst i olieproducerende stater, som f.eks. svingstaten Pennsylvania.

3) Biden har været i amerikansk toppolitik i 47 år – 39 år som senator, 8 år som vicepræsident. Han er almindelig kendt for ikke at være den skarpeste kniv i skuffen og for aldrig at have skabt selvstændige resultater. Som sådan er Biden ikke det optimale valg for amerikanere, der ønsker positive sociale og økonomiske forandringer. Snarere vil motivationen for at stemme Biden være hadet til Trump, altså et fravalg af sidstnævnte, ikke et tilvalg af Biden.

Donald Trump:

1) Den 14. oktober – 3 uger før valget – kom en undersøgelse fra Gallup, der viste, at et stort flertal af amerikanerne, nemlig 56 procent, fortæller, at de på trods af Corona har det økonomisk bedre nu, end før Trump blev præsident i 2016.  Det strider imod den sunde fornuft at tro, at denne tilfredse majoritet af amerikanere skulle give sig til at stemme på Biden. Altså en klar vindersag.

2) Aldrig har en siddende præsident fået så mange – legale – stemmer som Donald Trump nemlig (i skrivende stund) 73 millioner (10 millioner flere end han fik i 2016).  Obama kommer tættest på med ca. 68,5 millioner i 2008. Herunder har ingen republikansk præsident nogensinde fået så mange sorte, spansktalende og asiatiske stemmer. Endnu en klar vindersag for Trump!

3) Økonomien er under Trump buldret frem, men den kinesiske coronavirus satte en midlertidig stopper for dette. Men nu hamrer USA’s økonomi atter fremad. Det amerikanske BNP for oktober kvartal viste således en helt ekstrem fremgang på 33.1 procent. Det højeste nogensinde i USA’s historie. Man skal tilbage til 1952 for at finde den hidtidige rekord, der ikke en gang var halvt så stor.

Det bliver nu retssager og omtællinger (”recounts”), der kommer til at afgøre det amerikanske præsidentvalg 2020. Og hvis Trump og hans millionvis af vælgere får ret, vil det afsløre den – uden sidestykke – største skandale nogensinde i det vestligt-liberalistiske demokratis historie. En skandale af globale dimensioner, der inddrager alle toneangivende medier og ledende politikere i den vestlige verden. Disse har igennem 4 år på grov udemokratisk vis hjernevasket folket med en op imod 95 procent negativ dæmoniserende nyhedsdækning af Trump, kulminerende med udråbelsen og lykønskningen af en præsident, der endnu ikke er præsident og den totale afvisning af 73 millioner mennesker, der mener noget andet.