Klumme: EURABIA 2119


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Europas fremtid afhænger af vor generations evne til at kæmpe for de værdier, vi har fået i arv. Fortsætter udviklingen ufortrødent, får I mit bud på, hvordan et ekstremt IS-lignende Europakort kan se ud om 100 år. Lad det være en advarsel til alle, der værdsætter Europas kendemærker, det være sig etniske som ikke etniske europæere, uanset religiøs baggrund.

Europa vil ophøre med at eksistere, hele befolkningsgrupper vil blive udslettet, kontinentet vil blive lagt øde, den ekstremistisk islamisk invasion vil tage fart fra år 2016 ind til den endelige sejr, hvor Rom bliver kalifatets epicenter fra år 2043“. Ordene er ikke mine, de kom fra den blinde bulgarske clairvoyant Banga Vang for år tilbage. Hun forudså 9.11, hun forudså, at USA’s 44. præsident ville blive en farvet, hun blev benyttet som rådgiver for det kommunistiske styre tilbage da det eksisterede, indtil hun døde i 1992, 85 år gammel.

 Hvordan vil Eurabia se ud om 100 år? De store folkevandringers tid vil være bragt til en afslutning i og med, at Eurabia styres med islamisk jernhånd. Det er nu Europas nye navn. Lyden af kirkeklokker over Vesteuropas byer er for længst ophørt. Nu kaldes der til bøn 5 gange dagligt fra de offentlige højtalere, der stadig er placeret på bygninger. Ve den, der ikke bliver registreret ved fremmøderne.

Den oprindelige befolkning fik valget mellem at konvertere eller blive solgt som slaver. De hårdeste modstandere, dem der havde præstestyrets opmærksomhed, blev halshugget, men det er nu så mange år siden, at kun de ældste kan huske det. Alle billeder og filmoptagelser ligger godt gemt hos det islamiske sikkerhedspoliti, da det er officiel politik, at Europas fortid som et kristent kontinent skal gemmes af vejen.

Etniske europæiske kvinder blev i vidt omfang tvangsgiftet med de islamiske krigere som en del af krigsbyttet efter borgerkrigene i årene mellem 2016 frem til den endelige sejr i 2043. Her genindførte Eurabia’s øverste islamiske styre 8 dages fest i forbindelse med afslutning af ramadanen, 8 dage, hvor Roms 2.000 år gamle traditioner med menneskeofringer blev genindført.

Den religiøse-politiske styring i Eurabia overtog både EU’s og de enkelte landes ledelse. Der blev gjort kort proces med de politikere, der ikke nåede at udvandre eller flygte til USA og andre verdensdele, hvor Verdens Islamiske Konfederation (officielt VIK) endnu ikke har overtaget magten.

Fødselsraten for islamiske kvinder, folkevandring mod nord, nød og elendighed i Afrika og Mellemøsten samt Europas humanistiske baggrund og endelig en mangel på ydre grænser, det var den cocktail, der fik et 2000-årigt kristent kultursamfund til at bryde sammen.

Enkelte steder er der dog stadig lommer af modstand mod den islamiske halvmåne, der nu præger de enkelte regioners flag. I Polen opererer modstandsbevægelsen via et hemmeligt interview med modstandsleder Jan Sobieski, som siger:

Vi må dagligt bevæge os fra en lokalitet til en anden for ikke at blive fanget i de kontrolposter, det islamiske styre har etableret. Har man ikke et lovligt ærinde som slavearbejder i en sektor, så bliver man straks bragt til forhør. Processen er enkel, er man arbejdsfør, ryger man i arbejdslejr på ubestemt tid, er man for svag, er der kontant afregning, dvs. døden. I omegnen af 250 millioner mennesker med europæisk baggrund menes at være blevet udryddet siden magtovertagelsen for et par generationer tilbage. Det sværeste er at opretholde et familieliv, da europæiske drengebørn oftest bliver udset til at gøre krigstjeneste efter at de er blevet kastreret.

Europæiske kvinder bliver systematisk voldtaget, hvorfor der fortsat er et stort had kombineret med en frygt i det daglige. Madrationerne for slavearbejdere med europæisk baggrund er sparsomme og hospitalerne er forbeholdt folk med muslimsk baggrund. De vantro skal alligevel uddø. Det er den officielle politik.

Når vi har valgt at organisere os som en undergrundshær, er det i en forvisning om, at vi alligevel skal dø. Så hellere dø i kamp mod Allah. Vores børn får kun den undervisning, vi selv er i stand til at give dem pr. hukommelse, da europæiske skolebøger er bandlyste. Samfundene er fuldstændig underlagt et magtapparat placeret i en rendyrket fortolkning af koranen. Vores operationer kunne kun finde sted med den støtte, vi får fra vores amerikanske venner.

Seneste bombesprængning kostede over 4.000 menneskeliv, da det lykkedes at få placeret sprængstof inde i den tidligere Peters Kirke i Rom, kirken der ind til sprængningen var kalifatets officielle moské i Eurabia. Hele Eurabia blev efterfølgende sat i undtagelsestilstand og over 25.000 slavearbejdere blev halshugget som hævn fra kalifatets side“.

Jan Sobieski afsluttede interviewet med, at han forbandede de politikere, de journalister, og de meningsdannere, der for 100 år siden var med til at skrive de første sider til den islamiske statsdannelse, den gang folkevandringen tog fat, dengang Europas grænser faldt, da Europa ophørte med at eksistere. EU var den store synder, siger han. Politikerne vidste ikke, hvad de dengang ville være ansvarlige før nu her 3 generationer senere. Politikerne omtaler han konstant som 5. kolonnen og de nyttige idioter, der sendte deres børn og børnebørn i døden.

Klummen slutter her af sikkerhedsmæssige hensyn, da skribenten hører der atter engang kaldes til bøn over byens højtalere.

Kommentarer