Klumme: Fake news-medierne styres af hadet til Trump 


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

De danske fake news-medier har den sidste uge været oppe i højeste gear for at promovere de amerikanske Demokraters hede ønske om at indlede en rigsretssag mod Trump. Der er ikke noget nyt i Demokraternes ønske. Siden Trump den 20. januar 2017 indtog Det Hvide Hus, har de ”24/7” råbt om, frådet om og krævet impeachment i relation til snart dette snart hint. ”Impeach forty-five” som gamlingen, den 81-årige Maxine Waters (Demokraterne), bindegal og med en intelligens faretruende tæt på åndssvag, rabler ud i æteren, så snart lejlighed byder sig.

Impeachment-kravet mod Trump har dog igen og igen vist sig at være en regulær dødssejler. Særligt kendt – også her til lands – var kravet om impeachment i relation til ”the Russia Collusion”. En undersøgelse blev sat i gang i relation til den påståede sammensværgelse mellem Trump og Rusland. Da en sådan sammensværgelse aldrig har eksisteret andet end i hovederne på de mere eller mindre mentalt derangerede demokrater og fake news-journalisterne, udviklede undersøgelsen sig i stedet for til at blive den mest skandaløse heksejagt på en præsident nogensinde i amerikansk historie.

Nu er så en ny ”sag” dukket op, som giver demokraterne forhåbninger om, at man kan få væltet Trump inden valget i 2020. Et valg Demokraterne ved, de ikke har en jordisk chance for at vinde. Det drejer sig om en telefonsamtale Trump havde med Ukraines præsident, Volodimir Zelenskij, den 25. juli. I et brev til Demokraterne fra den 12. aug. påstår en ”whistleblower”, at Trump under samtalen skulle have tvunget Zelenskij til at undersøge en 3 år gammel sag (2016) involverende den tidl. amerikanske vicepræsident Joe Biden og et ukrainsk olie- og gasselskab, Burisma Holdings. Ifølge Demokrater og fake news-medierne truede Trump Zelenskij med, at Ukraine ikke ville få en lovet militærstøtte på 400 millioner dollars, hvis Zelenskij ikke satte gang i undersøgelsen. Dvs. quid quo pro (noget for noget).

LÆS OGSÅ:  Klumme: EUs knæfald for islamistisk terror

Tirsdag den 24/9 indkaldte Demokraternes kongresleder, Nancy Pelosi, så til pressemøde. Her lykkedes det den snart 80-årige leder (kendt for at have hånd- og armbevægelser, som var hun beruset, og til tider at bable og mumle meningsløst og uforståeligt) at formidle en sammenhængende erklæring om, at der ville blive indledt en formel impeachment-undersøgelse mod Trump. At Pelosi og Demokraterne ikke havde noget substantielt, men kun ”whistleblowerens” påstande at bygge på, var en inferiør detalje i forhold til det ekstatiske ”kick”, som erklæringen gav de Trump-hadende demokrater og fake news-medierne. Imidlertid deklassificerede Trump dagen efter transskriptionen af telefonsamtalen, så den amerikanske befolkning uafhængigt af mediernes fake news-filter, kunne se, hvad der var blevet sagt,

Transskriptionen indeholder ikke så meget som skyggen af et ”quid quo pro”! I overensstemmelse hermed kunne præsident Zelenskij i øvrigt samme dag fortælle, at Trump på ingen måde havde presset ham til noget. Ligeledes kom det også frem, at ”whistlebloweren” slet ikke var en ”whistleblower”, dvs. en person med et førstehåndskendskab, der, under indflydelse af ædle motiver, ønsker at gøre sin hemmelige førstehåndsviden om sandheden offentlig. Derimod er der tale om en person, der har modtaget sine informationer på anden, måske tredje hånd fra en eller flere andre. Hvem ”brevskriveren” er ved man intet om, men at motivet snarere end at være ædelt, synes begrundet i had (til Trump), er åbenbart.

”Case closed”, skulle man mene. Men, nej, Demokraterne og fake news-medierne i USA fortsætter heksejagten. Og det gør fake news-medierne her i lille Danmark også. Det er slemt nok, at de amerikanske medier lyver og opdigter historier om deres præsident i forsøget på at fælde ham, men at medierne i Danmark hæmningsløst kører med på den vogn og fylder den danske befolkning med løgn om den politiske virkelighed i en anden nation, USA, og deltager i nedgørelsen af et andet lands, USA’s, præsident, det er ganske enkelt skandaløst!

LÆS OGSÅ:  Klumme: Nej, vi skal ikke fremme indvandring fra Afrika

Hele det toneangivende danske medieparnas kalder således fortsat ”brevskriveren” for en ”whistleblower” og formidler kritikløst Demokraternes ønske om ”impeachment” som var det substantielt baseret, skønt det modsatte altså er tilfældet. Herunder giver de løbende taletid til de velkendte anti-Trump kommentatorer, som fulde af løgn og fordrejninger udlægger teksten for hr. og fru Danmark.

Et eksempel var torsdag 26/9 på DR 1 orientering. Her havde man en såkaldt ”ekspert” i studiet, nemlig Niels Bjerre Poulsen, lektor i amerikanske studier ved Syddansk Universitet og en alt andet end lysende komet på den intellektuelle himmel. Poulsen mente, at man sagtens kunne argumentere for, at Trumps telefonsamtale med Zelenskij ikke bare var lige så stor, men endda en større skandale end selve Watergate!!

Den sande historie om uregelmæssigheder i Ukraine regi, har dog intet med Trump at gøre. Den handler om tidligere nævnte vicepræsident Joe Biden. Og demokraternes krampagtige forsøg på at holde fast i ”sagen” om Trump, skyldes, at de vil dække over Joe Biden som er 2020 præsidentkandidat og fører i det interne demokratiske nomineringsløb.

I 2014 udpegede præsident Obama Joe Biden til at følge situationen i Ukraine nøje (Rusland). Nogle få måneder efter blev sønnen, Hunter Biden, pludselig bestyrelsesmedlem i den ukrainske olie- og naturgasvirksomhed, Burisma Holdings, skønt han ingen erfaring havde med olie- og gasindustrien. Fra foråret 14 til efteråret 15 modtog hans firma ca. 3 millioner dollars i konsulentydelser. Godt gået af en mand uden den fornødne erfaring.

I november 2015 kunne New York Times fortælle Joe Biden, at de ukrainske myndigheder ville sætte gang i korruptions- og skatteundersøgelser af Burisma, og at anklageren, Viktor Shokin, agtede at afhøre hans søn. Joe Biden tog kontakt til de ukrainske myndigheder for at stoppe undersøgelsen. Det lykkedes dog først i marts 2016 og det skete på nærmest mafialignende vilkår. Biden gav Ukraines daværende præsident, Petro Poroshenko, et ultimatum på 6 timer, indenfor hvilke han skulle sørge for at få sat Shokin fra bestillingen. Skete det ikke, ville Ukraine ikke modtage en aftalt økonomisk hjælp på 1 milliard dollars. Så var der bid og anklageren blev fyret.

LÆS OGSÅ:  Hvad verden har brug for

Joe Biden har selv henført sit krav om en fyring af Shokin til, at denne var korrupt og intet havde med sønnen at gøre. Noget Jesper Steinmetz, TV2 korrespondent og inkarneret Trump-hader, slog et slag for forleden (25/9): ”Det er for længst blevet undersøgt, om Joe Biden udøvede magtmisbrug som vicepræsident for at hjælpe sin søn – og der er ikke fugls føde på sagen.” Imidlertid – sagen er aldrig seriøst blevet undersøgt! Biden fik en ”fribillet” af sine demokratiske og journalistiske venner. Fake news-korrespondenten Steinmetz lyver danskerne lige op i deres åbne ansigter.

I en videosekvens fra 2018 kan man i øvrigt se Biden prale med, at han gav Ukraine 6 timer til at reagere på hans krav, herunder at han kaldte anklageren for ”a son of a bitch”.

Forleden kunne man så se TV2 Fake News online (25/9) iføre deres demokratiske vens mafiosoagtige adfærd og praleri mere acceptable gevandter: ”Biden forsøgte i 2016 som USA’s vicepræsident at overtale regeringen i Ukraine til at fyre chefen for den offentlige anklagemyndighed.” Skønmaleriet kan dog ikke omgøre virkeligheden. Biden truede Poroshenko med at smække pengekassen i, hvis ikke han makkede ret.

Dette er altså den virkelige quid quo pro i Ukraine-historien, men den har de amerikanske medier aldrig været interesseret i at undersøge og de danske ditto kunne aldrig drømme om kritisk at afdække denne diskrepans. Tværtimod, som fremgået, de danske medier er helt på linje med de amerikanske: Det er Trump hadet, der styrer nyhedsformidlingen, ikke ”objektive” nyhedskriterier.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)