FARVEL TIL JØDERNE – hvorfor er det kommet så vidt?


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Om føje år er der næppe mange jøder tilbage i Danmark Geoffrey Cain ser på, hvorfor det er kommet så vidt.

For et halvt år siden vakte det bestyrtelse, at den ellers så besindige psykiater Henrik Day Poulsen opfordrede danske jøder til at ryge og rejse efter et tænkt forbud mod omskæring. Det var en åbenlys provokation, men en, der kan ses fra to sider.

Klummeskribent, Geoffrey Cain, er cand. mag. et art, samfundsdebattør og forfatter

For det første var den omsonst, fordi forslaget næppe vil blive til noget, og for det andet var den noget af en fuser, fordi der heller ikke er mange jøder tilbage i Danmark.

En velinformeret kilde fortæller mig, at antallet af jødiske omskæringer i Danmark beløber sig til en – EN – om året. Hvilket næppe kan siges at være mange. Tempora mutanter, tiderne skifter (ikke altid til det bedre), og danske jøder selv er ved at blive en saga blot. Mange af dem gifter sig med ikke-jøder og andre – som en følge af migranttilstrømningen fra Mellemøsten – har allerede pakket kufferten på grund af chikane og overgreb.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Restriktiv indvandringspolitik og EU-skepsis er opskriften på sejr!

Ironisk nok har det været jøderne  – eller rettere sagt deres politisk korrekte talsmænd som brødrene Melchior og Herbert Pundik – der har været de mest begejstrede fortalere for denne tilstrømning med den kedelige følge, at jøderne, der indtil da blev opfattet – og opfattede sig selv – som almindelige danskere,  pludselig blev en “etnisk minoritet” blandt andre.

Og det kan de som sagt kun takke deres politisk korrekte talsmænd for. Her skal man dog ikke glemme,  at “toppens svigt af bunden” bestemt ikke er et jødisk monopol, idet den politisk korrekte elite i hele Vesteuropa har gjort præcis det samme.

I folkets navn har de sagt “kom indenfor, wir schaffen dass”,  og derved skabt en femte kolonne, der om føje år vil have lavet Vesteuropa helt om. Men kun Vesteuropa. I Østeuropa og Baltikum har de som bekendt været klogere, og nok fordi erindringen om russernes magtovertagelse stadig er levende iblandt  dem. I Syd- og Østeuropa er den ottomanske besættelse heller ikke glemt.

LÆS OGSÅ:  Omar Marzouk tordner mod dækning af imamhistorie: "finansieret og støttet af den jødiske højrefløj, som prædiker had til muslimer"

Men tilbage til Day Poulsen. Var det klogt at sige som han gjorde? Nej. Men under den nuværende samfundsopløsning, som han ikke selv er ansvarlig for, var det meget forståeligt. Danmark er delt og bliver sandsynligvis aldrig helt igen.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb