Klumme: Glem konventionerne – bryd traditionerne!


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Vi må tage utraditionelle metoder i brug for at sikre, at udviste udlændinge rejser hjem. Og hvis konventionerne står i vejen – ja, så må vi droppe dem. Det er ikke rimeligt, at konventionerne forhindrer Danmark i at sende uønskede personer hjem.

Og når hjemlandene, som det desværre ofte er tilfældet, ikke ønsker at modtage egne statsborgere, ja, så må vi også være parate til at tænke ud af boksen. Vi mener, at Danmark skal stoppe udviklingsbistand og samarbejde med de pågældende lande.   

De seneste tal fra Midt- og Vestjyllands politi viser, at de 189 udviste kriminelle udlændinge, der bor på Udrejsecenter Kærshovedgård, har overtrådt meldepligten hos politiet mere end 10.000 gange!

Og stadig oftere må politiet tage sig af klager over beboere fra udrejsecenteret, fordi de begår tyveri, kører med bus og tog uden billet og generelt opfører sig dårligt overfor de lokale beboere og handlende, der i stigende grad føler sig utrygge ved situationen. 

Beboerne på udrejsecenteret er alle udviste kriminelle udlændinge, der lever på tålt ophold her i landet, er pålagt, at melde sig hos politi eller myndigheder mellem tre og syv gange om ugen.

Meldepligten er en del af den praksis, som regeringen – med Dansk Folkepartis støtte – har indført overfor de udviste kriminelle udlændinge, fordi det skal have konsekvens, at man ikke samarbejder med de danske myndigheder og rejser hjem frivilligt, når man ikke længere har noget at gøre i Danmark.

LÆS OGSÅ:  Klumme: ”Small great nations” langsomme deroute

Det er i dét lys, man skal se Dansk Folkepartis udlændingeordfører, Martin Henriksens forslag om frihedsberøvelse og elektroniske fodlænker.

Vi er nødt til at sikre, at de udviste udlændinge rejser hjem. Det gør man ikke ved at lade dem opnå en eller anden form for at opholdstilladelse, hvis bare de venter længe nok. Derfor skal de frihedsberøves eller udstyres med en elektronisk fodlænke, så politi og myndigheder har styr på dem, indtil vi kan sende dem hjem.

Og samtidig skal der lægges massivt pres på de lande igennem truslen om at fratage dem bistand, så landene forstår vi mener det alvorligt, at de skal tage dem tilbage.