Klumme: Højretossernes paradis


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Skuespil, the great reset, Bilderberg, NWO og jeg ved snart ikke hvad, der er årsagen til Ukraine krigen, ifølge den yderste fraktion af højrefløjen. Amatører, der trykker ord ind på de sociale medier, som troede de, at de var geopolitiske eksperter og statsmænd. Og ve den, der ikke samtykker i konspirationen. Der kører en James Bond film parallelt med de lidelser, Ukraines befolkning udsættes for i deres hoveder.

Til orientering kan jeg oplyse, at en af mine nære venner har en mor, der sidder i en lejlighed i Kiev uden varme og el med minus 8 grader udenfor, med gader med døde mennesker og mad, der svinder ind. Hun har nu taget ophold i ejendommens kælder, da fyret giver lidt varme stadigvæk. Hun er mig bekendt ikke på rollelisten i en James Bond film i en storby omringet af russerne.

Det er ikke noget skuespil, nogen b-film, eller Klaus Schwab, der styrer, det en krig Putin har startet i en vildfarelse om at genskabe et Storrusland. Den er blodig, og det er en hån at nedgøre menneskelige lidelser til et skuespil. Skam jer.

Min ukrainske venindes moder fortæller, at russiske helikoptere flyver lavt og skyder på må og få, granateksplosioner lyder akkompagneret af luftalarmer. Døde mennesker er også spottet af moderen. Berlin 1945, bortset fra at man ikke havde helikoptere, da russerne rykkede ind i Potsdam og Charlottenburg dengang. Men frygten er den samme hos den sagesløse befolkning.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Klima-idiotien er voldsomt smittefarlig

Kunne det yderste højre dog bare lade være med at lege eksperter og blande konspiration om the great reset mv. ind, så vi andre med-højre fløjsfolk ikke skulle skamme os over at have tosser på linjen.

Det kræver meget mere end konspiration fra nyhedsformidling fra obskure kilder for at kunne dokumentere, at ting hænger sammen. Forholdet er det, at højrefløjstosserne er lige skadelige for debatten om Ukraine, som massemediernes tvisten med sandheden i deres nyhedsorientering og partiskhed over for det politisk korrekte venstre. Yderfløjene kan tage hinanden i hænderne, selv om det yderste højre er forsvindende lille sammenlignet med dens politiske modpol. Venstrefløjen hygger dig, hver gang højrefløjstosser træder op. Hvad enten de hedder Breivik eller andet.

Jeg er træt af tastekrigere, der burde sendes på tålt ophold i murbrokkerne i Kharkov eller Kiev i stedet for at sidde og kloge ved computeren, fordi de har for meget tid. De ødelægger det for den del af højrefløjen, der selv kan tænke uden at blande pærer og bananer sammen. De er lige så landsskadelige som de Radikale. Fællespunktet er den manglende realitetssans og evne til at tænke klart og konkludere.

Putin er en idiot, og man kunne håbe, at nogen i hans inderkreds havde modet til afslutte hans tid her på jorden. Putins slags har der været for mange af i Rusland siden revolutionen i 1917. Og ja, Biden er også en idiot, hvis nogen skulle være i tvivl. En beskyttet bolig ville være mere hensigtsmæssigt for ham. Maden kan han selv betale for med al den bestikkelse han og hans kokainvrag af en søn har fået i Ukraine.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Vestens arrogante elite taber to gange på én aften

Det er ikke vestens egen skyld, at russiske specialstyrker nu bruger boligområder i Kiev som øvelsesplads for missilangreb. Det er på linje med støtten til Hitlers indmarch i Sudeterlandet i 1938 at være så fladpandet at tro, at invasionen i Ukraine kunne være undgået, hvis man havde pleaset Putin.

Det her er stormagtspolitik, og her er der kun vindere eller tabere. Og nej, det er ikke synd for Putin. Han er ikke nationalkonservativ, han er kommunist og koldkriger. Samtidig er han en krigsforbryder ved at overtræde folkeretten. Det yderste højre leder efter en Messias og tror Putin er Guds enbårne. Glem det.

Sandheden er, at Putin ønsker et Ukraine med en tilstrækkelig buffer til Rusland, så det kræver en dagsrejse gennem en vasalstat, før man rammer moderlandet.

Sandheden er også, at Putins invasion minder mig om, da jeg som 8-årig i 1968 så præsident Alexander Dubtjek på tv blive afsat i Tjekkoslovakiet af russiske panserkøretøjer.

Så hvis Putin føler sig krænket på sin sikkerhedsforståelse, så hjælper det rigtig meget for den vestlige forståelse at sende små 200.000 soldater ind i et land, der er velfungerende og som i modsætning til Rusland og nabostaten Hviderusland, har en afbalanceret præsident.

Putins seneste tale må være guf for psykologer og psykiatere. Han fremstår rablende gal.

Og nej, Putin er heller ikke rykket ind, fordi der er biolaps i Ukraine fra de amerikanske sundhedsmyndigheder. Og nej, han er heller ikke gået ind fordi han vil afsløre Bidens dubiøse Ukrainske forretningsforbindelser. Han er gået ind fordi han er en kælderkold kyniker.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Fantastisk afklaring

Det ville ikke undre mig, at han internt bliver afsat inden for kort tid. Oligarkerne og forretningsfolk i Rusland kan ikke leve med en leder, der driver landet ud i ruin.

Ytringsfrihed er en god ting, men ytringspligt er ikke noget man behøver at benytte sig af, når man ikke har noget klogt at sige.