Klumme: Hvor er S-respekten for andre partiers meninger?


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Den socialdemokratiske politiske ordfører i Borgerrepræsentationen, Laura Rosenvinge, mener at de konservative, Liberal Alliance, Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti spilder hendes og Socialdemokraternes tid ved at fremsætte “uigennemtænkte medlemsforslag” (Berlingske 11/6). Socialdemokraternes tolerance og respekt for andre meninger end sine egne samt demokratiets gode mulighed for rent faktisk at tage ting op til debat, har desværre fået et gevaldigt tilbageskridt, efter at S-gruppen ved seneste valg i København, blev reduceret til 10 mandater fra de tidligere 15. De fire borgerlige partiers ønske om at rejse debatten om Normstormerne, bliver til en grov påstand, om at “borgerliges mistillid til folkeskolen er ubegrundet og uberettiget”. Det er en helt vild påstand. Og Socialdemokraternes flugt fra virkeligheden.

Debatten om det kønsaktivistiske projekt “Normstormerne”, der mener at køn er en social konstruktion, fortsætter. Projektet, som får kommunale milliontilskud i folkeskolen, i såvel København som i Århus, bliver mere og mere skinger. Samtidig holdes det fortsat skjult for børnenes forældre, hvad den usædvanlig kostbare sex-undervisning går ud på. Normalt åbne og offentlige undervisningsmaterialer holdes skjult af såvel kommune som kommunens tilsynsmyndighed, Ankestyrelsen.
Undervisningen lægger forøvrigt vægt på, at eleverne skal fortælle om de opfatter sig som mand, kvinde eller noget andet. I Berlingske 3/6 udtaler medlem af Borgerrepræsentationen, Venstres Cille Hald Egholm, at de “også er imod Normstormerne”. Men, hvorfor pokker stemmer Venstre og Cille Hald Egholm, så sammen med alle de røde partier imod undervisningsmæssig gennemsigtighed ? Stemmer Venstre et og mener noget andet ? Og det er forøvrigt kun et par ugen siden, hvor Venstre på Københavns Rådhus, stillede forslag sammen med Enhedslisten og socialdemokraterne, om at legalisere hash i København. Venstre i Folketinget er imod legalisering af hash. Så kan man jo selv vælge, hvilken del af Venstre man holder med.

LÆS OGSÅ:  Har det været prisen værd?

Danske skolelever skal lære at tænke selvstændigt, men Normstormernes indtog på folkeskolerne er særdeles uhensigtsmæssig. Hvis ideologisk sludder skal betales i millionklassen af kommunale skatteydere, så er der mange borgere incl. forældre, som gerne vil have en ide om hvad der undervises i. Hvad er mon den egentlige årsag til at socialdemokraterne og Laura Rosenvinge kæmper så kraftigt imod åbenhed i Folkeskolen ?

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)