Klumme: Intet vesteuropæisk land har formået at integrere store grupper af muslimer


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Forleden greb Folketingets formand ind i en debat, som Enhedslistens Pelle Dragsted havde mistet grebet om, hvorefter han tyede til venstrefløjens ældste trick i bogen: Pelle Dragsted beskyldte Kenneth Kristensen Berth fra DF for at være racist. Heldigvis afviste Pia Kjærsgaard det vulgære sprogbrug, der naturligvis kun havde et eneste formål, nemlig at afspore debatten om, hvorfor det ikke er lykkedes at integrere store grupper af muslimer i noget vesteuropæisk land. Svaret lader naturligvis stadig vente på sig fra den yderste venstrefløj, der åbenbart langt hellere vil komme med nedsættende påstande end at føre bevis for, at det rent faktisk er lykkedes at integrere store grupper af muslimer i et moderne vestligt samfund.

Den hollandske integrationsforsker Ruud Koopmans kunne således i Berlingske Tidende kort efter den af Enhedslistens Pelle Dragsted afsporede debat i Folketinget, bekræfte at der ikke er nogen forskning, der underbygger påstanden om vellykket integration af store grupper af muslimer.

Som forskeren påpeger, så er der naturligvis mange eksempler på, at muslimer kan integreres og vi kender nok alle nogen, der arbejder hårdt og gør det godt i det danske samfund, men som gruppe, ja så kniber det gevaldigt for dem at gøre en positiv forskel og blive velintegreret. Det er det problem, vi er nødt til at adressere fra Folketingets side.

Derfor er paradigmeskiftet pinedød nødvendigt

LÆS OGSÅ:  Klumme: Ikke Joe Biden, men arbejdsløsheden er Donald Trumps største trussel

Verden ville være et meget bedre sted at leve i, hvis bare virkeligheden tilpassede sig teorien. Desværre er det bare ikke tilfældet, når det gælder integration af – eller manglen på integration af – store grupper muslimer i Danmark. Som gruppe går det ret skidt, fordi de slet ikke formår at blive selvforsørgende på linje med danskerne, hvilket særligt gælder kvinderne, men også mændene. Det går også dårligt ift. at få uddannet efterkommerne og der er ingen særlige fremskridt at spore selv i 3. generation, hvilket selvsagt betyder, at udgifterne til den mislykkede integration bare stiger og stiger.

Endvidere er der det særlige ved Islam, at religionen desværre i efterhånden stort tal driver de mest fanatiske følgere ud i terror, som medlemmerne af Islamisk Stat, der har begået de mest bestialske krigsforbrydelse i Islams navn. Det har også betydet, at terroren er rykket højt op på danskernes og vesteuropæernes hverdag. Vores samfund er nu i konstant beredskab og kriminaliteten blandt de unge muslimske mænd er også ret voldsom, ikke mindst i bandemiljøerne. Den voldsomme kriminalitet, der udgår fra dele af de muslimske parallelsamfund, lægger beslag på store udgifter til politiet, domstolene og Kriminalforsorgen. De penge burde vi i stedet bruge på at hjælpe de stadig flere ældre i det danske samfund. Det er derfor pinedød nødvendigt at få sat turbo på udvisningerne af de kriminelle udlændinge, så vi kan få vores fredelige velfærdssamfund igen.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Antisemitten Jeremy Corbyn

PS: Skulle du som læser mod forventning, men overrask mig endelig, have et dokumenteret eksempel på, at større muslimske grupper skulle være blevet integreret godt i Vesten, så lad mig det endelig vide.