Klumme: Kære ambassadør, lad dig ikke narre!


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Kære ambassadør Benny Dagan

Velkommen til Danmark, hvor du nu skal varetage jobbet som Israels ambassadør.

Du må endelig ikke tro, at Politikens satiretegning ”Den stegte due kom flyvende”, der genopliver nazitidens antisemitiske propaganda, er en enlig svale. Det jødiske samfund i Danmark har nemlig oplevet antisemitisme lige siden 1600-tallet. Både på venstre- og højrefløjen har politikere, medier og intellektuelle igennem århundreder fremstillet det jødiske mindretal som ondskabsfuldt, grisk og farligt.

I dag er myter og løgne om Israel og jøder, som det officielle Danmark og medierne spreder, med til at skabe et klima, hvor antisemitisme og jødehad blomstrer.

Dansk hjælp til jøderne var benhård business

Danskere, du vil møde, vil fortælle dig om den heroiske redningsindsats i Gilleleje. En lang række historikere har imidlertid dokumenteret, at redningsaktionen i Gilleleje var en lukrativ forretning for fiskerne, der har tjent styrtende med penge på at sejle danske jøder til Sverige. Det var således ussel købmandskab og kræmmermentalitet, og ikke sympati for danske jøder, der drev værket i Gilleleje, men det er fortrængt i den kollektive danske selvforståelse.

Den stærke antisemitisme i Danmark var bl.a. skyld i, at mange danskere stak deres jødiske medborgere med det resultat, at disse blev fanget og sendt til Theresienstadt og andre koncentrationslejre. Og så kostede det indirekte mange jødiske ofre, at Danmark leverede varer til den nazistiske krigsmaskine, hvorved krigen blev forlænget. ”Hvis resten af verden havde tænkt som de danske samarbejdspolitikere, ville Hitler have vundet krigen og Europa været nazistisk,« sagde den tidligere danske statsminister og NATOs generalsekretær, Anders Fogh Rasmussen

Klassiske antisemitter i moderne klæder

Efter 1945 blev antisemitismen i Danmark holdt under låg, da den ikke var politisk korrekt, men den blussede op igen efter seksdageskrigen i 1967. Hadet til jøder og Israel blev så stærk, at den bl.a. førte til bombeangrebet mod synagogen i København i 1985. I dag står alle folketingspartier undtagen Dansk Folkeparti sammen i kampen for den palæstinensiske sag. Deres stærke og vedholdende anti-israelske retorik, som ikke er andet end et skalkeskjul for den klassiske antisemitisme, gør danske jøder til legitime mål, især for muslimske antisemitter.   

LÆS OGSÅ:  De 4.006 palæstinensere som europæerne ikke har hørt om

Ingen sympati i kongehuset

Du skal heller ikke forvente nogen sympati i det danske kongehus. Den tidligere overrabiner Bent Lexner har kritiseret kongehuset for passivitet under terroren mod synagogen i København i februar 2015. Mens alle mulige politikere fra ind- og udland og mange almindelige danskere mødte op ved synagogen for at udtrykke sympati og solidaritet, glimrede kongehuset ved sit fravær. Da menigheden inviterede kronprins Frederik til en mindehøjtidelighed i synagogen for Dan Uzan, havde kronprinsen ifølge Bent Lexner ikke tid.

Boykot af israelsk erhvervsliv

I 2014 har Danmark sammen med de øvrige EU-lande fordømt Israels bosættelser i de områder, som Israel erobrede efter seksdageskrigen. Danske myndigheder har opfordret både borgere og virksomheder til ikke at handle med israelske selskaber, som direkte arbejder i de såkaldte ”besatte områder”. Deres opfordring har bl.a. ramt Israels finans, import, investeringer, servicekontrakter og turisme.

Flere kommuner har fulgt opfordringen i deres indkøbspolitik. I stormagasinet Magasin har personalet fået besked om, at der var ”kommet et påbud fra Udenrigsministeriet om, at alle israelske produkter skulle fjernes”. Det har bl.a. ramt flere kunder til det israelske produkt Ahava. Danske Bank har sat Israels største bank Hapoalim på listen over firmaer, som man af etiske grunde ikke vil investere i, idet Hapoalim er involveret i israelske projekter på Vestbredden. Også Nordea har taget skridt i samme retning og krævet redegørelser fra israelske banker om involvering i de ”besatte” områder.

Støtte til palæstinensisk terror

Du vil også møde den danske udenrigsminister, Anders Samuelsen. Danmark er som bekendt et af de lande i verden, der bidrager mest til det korrupte palæstinensiske styre. Udenrigsministeren vil uden tvivl forsikre dig om Danmarks venskab med Israel. Men tag ikke fejl. Den samme udenrigsminister anser Palæstina som et prioritetsland og har i 2017 bevilget 450 mio. kr. til palæstinensiske organisationer over de kommende 5 år. Pengene vil dels gå til korrupte palæstinensiske politikere, og dels til tunneller og raketter, der vil ramme civilbefolkningen i Israel.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Vanviddet må stoppe. Vi løslader terrorister før tid

Mediernes intense jødehad

De danske medier fungerer som talerør for anti-israelsk palæstinensisk propaganda. Medierne manipulerer med historiske fakta og dækker udviklingen i Mellemøsten på en måde, så Israel fremstår som alt andet end det demokrati, det er. Mens medierne systematisk undlader at rapportere om palæstinensernes terroraktioner og krigsforbrydelser, kommer de med det samme på banen med anti-israelske overskrifter, når landet træffer sine fuldt lovlige og berettigede modforanstaltninger. Venstrefløjspolitikere og venstrefløjspressen, ikke mindst Politiken og Information, dyrker intenst had til Israel og jøderne.

Under den sidste Gaza-konflikt nåede mediernes anti-israelske smedekampagne nye højder, ikke mindst takket være TV2’s journalist Simi Jan. Hun har i sin dækning af konflikten fokuseret ensidigt på hjerteskærende billeder af palæstinensiske ofre, mens palæstinensernes raketter mod civile israelere, tunneller og anvendelse af kvinder og børn som menneskelige skjolde har hun kun dækket perifert.

I et indlæg om Donald Trumps planer om at flytte USA’s ambassade fra Tel Aviv til Jerusalem har TV2 den 6. dec. 2017 vist et glimt af det israelske flag i sorte farver med det klare formål at skabe associationer til nazisternes hagekors. Den 8. dec. 2017 skrev Jyllands-Posten om “israelsk luftangreb”, men glemte at skrive, at det kom som svar på palæstinensisk raketangreb. Og i sin kommentar til USA’s beslutning om at anerkende Jerusalem som Israels hovedstad sagde TV2’s korrespondent i Israel, Steffen Jensen, forleden, at ”hvis palæstinenserne gik med til direkte forhandlinger med Israel, så er det ikke sikkert, at Netanyahu ville gå med til det”. Underforstået: Det er kun palæstinenserne, der har et ægte ønske om fred og direkte dialog.

Jødernes mentale Holocaust

Den tiltagende antisemitisme i Danmark kommer til udtryk i mange sammenhænge. Jødiske forretninger bliver smadret og der begås hærværk mod jødiske skoler. Jøderne må dyrke deres religion og gå i skole under konstant politibevogtning. Danske skoler fraråder jødiske forældre at vælge disse til deres børn.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Borgmesterdrab

Jøderne kan ikke holde Bar Mitzvah uden vagter, og fra officielt hold accepteres det, at der er dele af Danmark, hvor det er farligt at gå med kalot. Kors og tørklæder kan man derimod uden fare færdes med overalt. Den snigende og vedvarende islamisering af det danske samfund på alle niveauer og den sympati og tolerance, som det officielle Danmark udviser over for det voksende muslimske segment, har skabt en mental ghetto, hvor danske jøder lever et liv med angst, ydmygelser, chikaner og politibevogtning døgnet rundt. Det kan derfor ikke undre, at næsten alle unge ortodokse jøder har forladt Danmark.

Igennem århundreder har de danske jøder ellers integreret sig i samfundet og ydet deres bedste. De har bidraget flot til dansk kultur, handel, økonomi, journalistik, kultur og videnskab. I stedet har Danmark fået et nyt, muslimsk mindretal, som bidrager med ghettoområder, analfabetisme, parallelsamfund, intolerance, social kontrol, kriminalitet, religiøs ekstremisme og i yderste instans terror.

Danmark er ikke Israels ven

Du vil under dit ophold i Danmark møde mange politikere, embedsmænd, opinionsdannere og kulturpersonligheder, som vil forsikre dig om, at Danmark er Israels ven. Men tag ikke fejl. Som en del af det antisemitiske EU fører Danmark krig mod Israel. Ikke direkte, men indirekte – i internationale fora, i medierne og i alle andre sammenhænge. Senest har det officielle Danmark med statsminister Lars Løkke Rasmussen i spidsen fordømt Donald Trumps beslutning om at anerkende Jerusalem som Israels hovedstad.

Det officielle Danmark taler og opfører sig som Israels fjender. Det officielle Danmark træffer beslutninger som kun Israels fjender ville træffe. Danmark har aldrig været Israels ven og chancen for, at landet bliver det på sigt, bliver mindre og mindre, idet landet islamiseres i hastigt tempo.