Klumme: Medierne skabte monstret


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Man må håbe, der har været tale om valgsvindel i november sidste år i USA, for jeg nægter at tro på, der kan være så mange ubegavede vælgere, som har stemt på Biden. En ting er pressens ubetingede hyldest til en af deres egne løgnagtige flip floppere, men selv Bidens mest trofaste støtter må begynde at vågne op. Hans egne ministre og talsmænd bør vide, at der også kommer en tid efter den nuværende præsident periode.

Men, hvad er det lige for en figur pressen fik manipuleret ind i det Hvide Hus.

Det er for det første en politisk leder, der har ladet USAs grænse mod syd stå på vid gab de sidste ni måneder. Over 1.2 millioner illegale indvandrere fra hele verden er trængt ulovligt ind i landet, mens Biden-administrationen har siddet på sine hænder. Trumps byggeri af en mur mod Mexico blev standset ved dekret på førstedagen for Bidens ulyksagelige indtog i magtens centrum. Det. uden at han i øvrigt har erstattet Trumps kontante grænsepolitik med et relevant alternativ.

P.t. styrer mexicanske narko- og menneskesmuglerkarteller indrejsen til USA. Sikkerhedstjenesten i USA er ved at koge over i bekymring for de segmenter af terrorister og kriminelle grupperinger, som uscreenet får ophold og krav på asylstatus. Hvis de da ikke bare forsvinder ind i mængden af illegale indvandrere i det store kontinent uden for myndighedernes kontrol. Mange måneder efter stormløbet på grænsen ulejliger vicepræsident Harris sig til El Paso, der ligger langt fra epicentrene. Det, nærmest for et syns skyld. Intet ser ud til at ske i positiv retning.

Pressen tier bevidst og undlader at rejse en berettiget kritik.

Inflationen galopperer voldsomt i den amerikanske økonomi. Biden har ukritisk ladet seddelpressen køre for at indsprøjte corona hjælpepakker ud til den del af befolkningen som typisk stemmer Demokratisk. Det uden tanke for at statslige udgifter også skal modsvares af indtægter og skat.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Ytringsfrihed by fear

Pressen tier bevidst og undlader at rejse en berettiget kritik.

Priserne på olie og brændstoffer er tilsvarende også eksploderet i de ni måneder, der er gået siden indsættelsen. En liter benzin ligger nu på det højeste niveau i årtier grundet i bl.a at Biden har drejet hanen i for skiferolieproduktion. De fattigste i USA rammes hårdest.

Pressen tier bevidst og undlader at rejse en berettiget kritik.

Den økonomiske politik sejler. Biden har efter 50 år i Washingtons sump af politisk impotens ikke muskler til og i øvrigt forståelse for andet end at lade staten dirigere og lade det private erhvervsliv tilpasse sig myndigheds kontrol.

Pressen tier bevidst og undlader at rejse en berettiget kritik.

Udenrigspolitisk har Biden været en katastrofe på alle parametre. Tilbagetrækningen fra Afghanistan (læs:flugten ud af) får den amerikanske exit fra Saigon i 1975 til at ligne en velorganiseret tilbagetrækning. Bidens manglende lederevne har efterladt amerikansk militærudstyr for 85 milliarder US-dollars og har gjort Taliban til den bedst udrustede terrorbevægelse i verden og Afghanistan til et af verdens militært set bedst udstyrede lande i verden.

Kineserne vandrer givetvis rundt med notesblokke og kameraer for at analysere opbygningen af Apache helikoptere efterladt til at ruste op i Afghanistans ørken. Gedehyrder kan næppe navigere højteknologisk isenkram, men de kan i det mindste sælge det til Beijing.

Pressen tier bevidst og undlader at rejse en berettiget kritik.

Som om katastroferne ikke stod nok i kø, så har Biden efterladt hundredevis af amerikanske statsborgere bag fjendens linjer – herunder amerikanske skolebørn – fordi at han selv satte en exit dato, for at det amerikanske militær forlod Afghanistan til den 31.8. At efterlade casualties behind enemy line er den værste dødssynd i amerikansk udenrigs- og militærpolitik.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Ved kasse 1 i Det Hvide Hus

Biden vader samtidig ind i en shitstorm ved at kalde tilbagetrækningen for en succeshistorie, og ved at blive taget i gentagne gange i at kigge på uret under en mindehøjtidelighed for 13 amerikanske marinesoldater, der døde ved et selvmordsangreb ved Kabul lufthavn. 200 amerikanske toptrænede militærhunde blev efterladt i bure i Kabuls lufthavn, mens flammerne om de hemmeligstemplede dokumenter på den amerikanske ambassade stadig stod i luer. “En succeshistorie,” kaldte Biden det altså.

Pressen tier bevidst og undlader at rejse en berettiget kritik.

Bidens tur til Putin tidligere i sommer var en katastrofe, og Bidens mangel på at ville vise tænder over for Kinas ansvar i forhold til COVID-19 pandemien er helt og fuldt forventeligt af en venstreorienteret og alderssvækket præsident styret af stærkere kræfter fra kulissen end nogen mainstream journalister overhovedet gør sig tanker om. Pressens folk har helt udspillet sin rolle som andet og mere end mikrofonholdere for venstreradikale politikere og omvandrende politiske åndsamøber som Bidens og hans politiske håndlangere.

Pressen tier bevidst og undlader at rejse en berettiget kritik.

Hvis man ikke vidste bedre, skulle man tro, at Biden var indsat af fremmede magter fra det ydre rum eller i det mindste af et vælgerkorps, der har ladet sig jonglere rundt som klovne i en manege. At den europæiske opinions dannelse af både pressefolk og menigmænd og kvinder stadig tror, at Biden er en retfærdighedens apostel, beror på, at massemedierne fortsat er stålsat i en politisk agenda af at finde krænkere og krænkede, af Metoo, af at udskamme islamofober og lovprise mangfoldighed.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Præsidentvalget – en tung dreng griber ind

Bundlinjen i den misere pressen har skabt er samfund i både Vesteuropa og USA præget af vold, ødelæggelse, uretfærdighed, racisme og ensrettet venstreradikal fascisme. Pressen og dens tjenere bør stilles personligt til ansvar for de skrevne, auditive og og billedlige propaganda kampagner og virkelighedsfornægtende nyheder de har spredt og fortsat udbreder. Lovgivningen på området for bevidst urigtig nyhedsformidling burde sanktioneres med fængselsstraffe og frakendelse af retten til fremadrettet at kunne udøve erhvervet.

Ofrene for journalisters løgne fortjener det, demokratierne fortjener det for at kunne beskytte frihedsrettighederne og sidst og mindst fortjener vi som borgere at kunne fungere og leve i en verden, hvor samfundenes æbler ikke bliver ædt op af orme inde fra. Skadedyr fortjener at blive behandlet alt efter, hvor farlige de er for fortsat vækst, fremgang og sikkerhed.

Massemediernes tjenere bør fremadrettet behandles som enemies of the State i det omfang deres arbejde faktuelt strider mod virkeligheden. I det omfang det kan godtgøres, at der er tale om politisk skadelig kriminalitets fremmende aktivisme og ikke journalistisk research så bør hammeren falde. Kriminelle og kriminalitets fremmende lovovertrædere har samme mål i strafferetlig forenings begrebs sammenhæng. I dag straffes kun de egentlige lovovertrædere mens den der fremmer den skadelige virksomhed går fri. Det bør ændres. Politisk aktivisme, der fremmer kriminalitet, har intet med ytringsfrihed at gøre.

Sammenfaldet mellem kriminaltet begået af egentlige lovovertrædere og kriminalitetsfremmende journalistisk arbejde bør opprioriteres på fornuftsorienterede politikeres lovgivnings agenda. For her ligger en stor del af kimen til de ulykker pressen vælger at frasortere i deres daglige nyhedsformidling.

Forskellen mellem dyr og mennesker er, at dyrene aldrig ville vælge den dummeste til at lede flokken.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)