Klumme: MERE END NORDSTREAM LÆKAGEN STINKER


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Der udestår et væsentligt spørgsmål i forhold til de opstigende gasmængder fra Nordstream-ledningen.

Over 3 områder i Østersøen over en radius på hver 1 kilometer er alt liv ødelagt, og der stiger methan gas op i atmosfæren i en mængde, som udgør en uoprettelig skade på havet og atmosfæren.

Og spørgsmålet man skal stille sig er: Hvorfor skulle Putin ødelægge sin milliardinvestering i en rørledning, når han som det er sket, blot kan lukke for hanen?

Biden har tidligere sagt, at Nordstream-ledningen nok skal blive stoppet. Er det ikke blot det, der er sket, alt mens amerikanerne stikker opinionen blår i øjnene. Putin er jo i forvejen i bad standing.

USA sagde under Colin Powell og Bush, at Irak havde masseødelæggelsesvåben og startede en krig i Mellemøsten på forkerte præmisser. Resultat? 600.000 døde irakere, milliarder af nyttesløse dollars og andre allierede valutaer gået til spilde plus tusindvis af døde og sårede allierede soldater.

Et stort bluffnummer, et Mellemøsten med flygtningestrømme mod Europa, et IS og kimen til en ny krig i Syrien, der så dagens lys.

Så længe det ikke bevismæssigt er afdækket, hvem der står bag sabotagen i Østersøen, nytter det ikke at vende kikkerten for det blinde øje. Så peger flasken mere på Biden end på Putin.

Hav så lige med in mente, at Biden administrationen er den mest anløbne i USAs historie. Den lyver om alt fra grænsekrise til Afghanistan-exit. At tro på Biden administrationen svarer til at tro på, at den sicilianske mafia er en humanitær organisation.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Skal Jønke nu op i jobkøen?

Hvis det kommer for en dag, at det er USA og Biden, der står bag den miljøkatastrofe, vi p.t. er vidne til, så er der stof nok til adskillige nye Hollywood-thrillere. Så hører jeg rigsret og alskens endnu uforudsigelige begivenheder tårne sig op i horisonten mod Biden. Lad Trump rense ud i de brodne kar, siger jeg bare. Alt kan ske i så fald.

Hvis det er USA, der står bag lækagen, så holder Biden den vestlige verden for nar, samtidig med, at han forårsager miljømæssige ødelæggelser af apokalyptisk omfang. Så kan han stikke sin grønne omstilling hen, hvor solen aldrig skinner. Og det i mere end en forstand.

Biden bestemmer intet. Det er oplagt med hans åndelige og kognitive ressourcer eller mangel på samme. Obama er den reelle leder. En mand, der påbegyndte flere hemmelige, beskidte krige end nogen anden præsident. Det er hvad Obama er. Sæt det ind i ligningen.

Sidste relevante spørgsmål: Hvorfor bliver den vestlige verden ved med at levere våben til Ukraine uden at kræve forhandlinger om fred inden krigen breder sig? Det er aldeles udsigts- og ørkesløst, det der foregår lige nu.

Zelenskij lever på nåde fra amerikansk og vestlig træning af mandskab og våbenleverancer. Der stikker klart noget under i form af et forsøg på at ville presse Putin i knæ. Ingen tvivl om, hvem der er aggressor og hvem der er ansvarlig for krigen. Det er Putin. Han er også ansvarlig for overtrædelse af folkeretten og ansvarlig for krigsforbrydelser. Han leder et kleptokrati og en KGB-stat. Han har en uduelig hær og en uduelig hærledelse.

LÆS OGSÅ:  Klumme: EU får én over næsen af lilleputlandet Schweiz

Fra at være nr. 2 i verden militært er Putins pjaltehær rykket ned på at være på andenpladsen i krigen i Ukraine. Det må gøre ondt på Putin. Og hans ulovlige annekteringer af land gør det ikke bedre blot for at han kan skaffe sig nye rekrutter til kødkværnen på østfronten.

Er der ikke en insider eller to, der kunne placere et mekanisk aggregat med ledninger og tændsats, så verden kunne blive ham kvit?

Men, endnu et spørgsmål: hvor forsvarligt er det at lade krigstrommerne lyde så højt, at man risikerer en atomkrig ved, at USA og NATO forholder sig passiv i bestræbelserne på at inddæmme Ukraine-krigen, men offensivt ved at holde den gående ved at levere skytset?

Svaret er, at Nordstream-sabotagen og Ukraine-krigens dybere årsager og lag kræver spadestik at komme ned i. Måske kommer man frem til konklusioner, som mainstreampresse og mainstreampolitikere slet ikke kan lide at få afdækket.

Eller også kender de politiske ledere allerede sagernes rette sammenhæng, og holder os lige så meget for nar som med corona, vacciner og masseindvandringens lyksaligheder.

Det er alt for kompliceret for DR og TV2 journalister, det med spadestik. De er mere til copy and paste af, hvad Bidens umulius af en pressesekretær lukker ud. Tro på Steinmetz-typen og tro samtidig på nisser.

Alt hvad, der ligger længere ude end massemediernes næsetip, og det der stemmer overens med Biden-administrationen, er konspiration og sølvpapirshatte på de ledende redaktionsgange. Så slipper man jo også for at researche, og kan gå hjem med sin tomme madkasse hver dag kl. 15.30.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Direktør “glemmer” væsentlige oplysninger

Så kan man fortsætte med at undlade at koncentrere sig om virkeligheden, og i stedet fortsætte med at skue bagud mod 6. januar komiteen og den tidligere præsident Trump.

For os andre: Something is rotten in more than the state of Denmark.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)